

Broccoli-kukkakaalisalaatti
Tämä rapsakka salaatti on mainio lisuke grilliruoille. Se sopii hyvin myös alkupalaksi tai kevyeksi välipalaksi.
Valmistus
Vaihe 1
Irrota parsakaalin ja kukkakaalin kukinnot ja keitä niitä suolatussa, kiehuvassa vedessä. Huuhtele kukinnot lävikössä kylmällä vedellä, jotta kypsyminen pysähtyy. Laita kaalit isoon kulhoon.
Vaihe 2
Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi ja porkkana tikuiksi. Lisää kaalien joukkoon ja sekoita kunnolla.
Vaihe 3
Sekoita erillisessä kulhossa Kikkomanin soijakastike, majoneesi, hunaja, sitruunamehu ja sitruunan raastettu kuori.
Vaihe 4
Kääntele kastike varovasti salaatin sekaan.
Vaihe 5
Koristele salaatti paahdetuilla kurpitsansiemenillä, ruohosipulisilpulla ja seesaminsiemenillä.
Resepti-ID: 1127
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















