Rapeutta ja rapsakkuutta japanilaistyylisillä rapeilla Kikkoman Panko -korppujauhoilla

17. Februar 2022

[Translate to Finnisch:]

Japanilaistyylisillä rapeilla Kikkoman Panko -korppujauhoilla loihdit helposti rapean rapsakoita kuorrutteita

Japanilainen pankojauho on keittiön monitaituri, joka sopii niin keittämiseen ja paistamiseen kuin myös friteeraukseen ja leivontaan. Kikkoman Panko – japanilaistyylinen rapea korppujauho tuo useisiin ruokiin erityistä rapeutta. Jauhot valmistetaan erityisestä vaaleasta, kuorettomasta leivästä. Pankojauhot imevät itseensä vähemmän rasvaa ja öljyä, minkä ansiosta ruoasta tulee miellyttävän rapeaa. Pankojauhoja voi käyttää tavallisten korppujauhojen sijaan. Ne sopivat esim. leikkeiden ja kasvisten leivitykseen, laatikkoruokien ja lasagnen kuorrutukseen sekä keittojen, kastikkeiden, jauhelihapihvien, täytteiden ja taikinoiden sidosaineeksi. Käyttämällä japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja yhdessä luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen tai herkullisten Teriyaki-marinadien kanssa loihdit lukuisia rapean rapsakkaita herkkuja. Koska pankojauhot ovat maustamattomia, niitä voi käyttää erinomaisesti myös Kikkomanin makean soijakastikkeen kanssaja niiden avulla valmistat mainiosti erilaisia makeita ruokia, kuten friteerattuja jälkiruokia,piiraita tai kakkuja.

Pankojauhoilla leivitetty mehevä cordon bleu

Tässä herkullisessa reseptissä cordon bleu tehdään broilerin rintafileestä. Broilerin rintafileet täytetään ensin kinkulla ja juustolla, jonka jälkeen ne käännellään ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi japanilaistyylisissä rapeissa Kikkoman Panko -korppujauhoissa. Lopuksi broilerin rintafileet friteerataan sopivassa lämpötilassa kullanruskeiksi. Pankojauhojen ansiosta broilerin rintafileiden pinnasta tulee erityisen rapea. Broilerin rintafileiden seuraksi Kikkoman on kehittänyt herkullisen sipulikastikkeen, johon hienon makean vivahteen antaa hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike.

Peruna-sipuligratiini suoraan uunista

Tämän perunaa, maissia, sipuleita ja sokeriherneitä sisältävän kasvisgratiinin päälle ripotellaan japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja, jotka tekevät kuorrutteesta ihanan rapsakan. Perunat kiehautetaan kermaa, kaurajuomaa ja luonnollisesti valmistettua soijakastiketta sisältävässä seoksessa, ja hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike antaa puolestaan sipuleihin mietoa makeutta. Näin syntyy perunagratiini, joka ei sovellu ainoastaan lisukkeeksi vaan erinomaisesti myös kasvispääruoaksi.

Pankojauhoilla kuorrutetut katkaraputäytteiset kesäkurpitsat

Tähän herkulliseen reseptiin antavat värikkyyttä kesäkurpitsa, kirsikkatomaatit, persilja ja katkaravut. Kesäkurpitsan sisus koverretaan ensin pois ja paistetaan yhdessä katkarapujen, tomaattien ja persiljan kanssa, minkä jälkeen joukkoon kiehautetaan kerma. Näin syntyy kauniin värikäs täyte kesäkurpitsoihin, jotka paistetaan lopuksi uunissa kypsiksi. Rapeutta kesäkurpitsoihin antaa parmesaanijuustosta ja japanilaistyylisistä rapeista Kikkoman Panko -korppujauhoista valmistettu seos, joka ripotellaan kesäkurpitsojen päälle.

Haudutettua turskaa rapeassa panko-voikastikkeessa

Huomio kalan ystävät! Tässä reseptissä tuore turska saa kaverikseen perunoista, porkkanoista, parsakaalista ja keltaisesta paprikasta valmistettua peruna-kasvisseosta, ja annoksen kruunaa herkullinen panko-voikastike. Erityistä makua voikastikkeeseen antavat salottisipulit, persilja, sitruunan mehu ja luonnollisesti valmistettu soijakastike. Täydellisen koostumuksensa kastike saa paahdetuista japanilaistyylisistä rapeista Kikkoman Panko -korppujauhoista.

Panko-kanaseoksella täytetyt munakoisosiivut

Tämä munakoisoresepti sopii erinomaisesti gourmet-ruoan ystäville. Leivitettyjen munakoisosiivujen väliin tuleva täyte valmistetaan kevätsipuleista, broilerin jauhelihasta ja tofusta, ja ripauksen rapeutta siihen tuo Kikkoman Panko – japanilaistyylinen rapea korppujauho. Täyte maustetaan hunajalla maustetulla Teriyaki BBQ-kastikkeella. Täytetyt munakoisosiivut paistetaan lopuksi molemmin puolin ja tarjotaan paistettujen siitakesienten kanssa.

Yllättävät kasviskroketit

Nämä herkulliset kasviskroketit valmistetaan parsakaalista, kukkakaalista, herkkusienistä ja tomaateista. Kasvikset kätketään perunasoseesta tehtyjen pallojen sisään, jotka leivitetään japanilaistyylisillä rapeilla Kikkoman Panko -korppujauhoilla. Lopuksi kroketit friteerataan kullanruskeiksi ja tarjotaan tomaattikastikkeen kanssa. Kokeile ja ylläty!

Rapeapohjainen suklaa-juustokakku rapsakalla kuorrutteella

Tämän rapean kakkupohjan valmistukseen tarvitset vain voita, sokeria, mantelijauhetta ja japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja. Esipaistetun kakkupohjan päälle levitetään kuohkea juustokakkumassa, johon lisätään sinne tänne suklaasattumia. Kakun päälle tulee vielä lopuksimantelijauheesta ja Kikkoman Panko -korppujauhoista tehty kuorrute. Todellinen nautinto herkkusuille!

Friteeratut banaanit ja vaniljajäätelö suklaa- tai karamellikastikkeella

Herkullisen jälkiruoan loihdit hetkessä kääntelemällä banaanit jauho-kaneliseoksessa ja japanilaistyylisissä rapeissa Kikkoman Panko -korppujauhoissa, ja friteeraamalla banaanit öljyssä. Entistä herkullisemman ja kauniimman jälkiruoan saat, kun tarjoat näiden rapeiden banaanien kanssa itse tehtyä suklaa- tai karamellikastiketta ja vaniljajäätelöä, ja koristelet annokset vielä mintunlehdillä.

Tiesitkö jo?

Kikkoman Panko – japanilaistyylinen rapea korppujauho valmistetaan erityisestä vaaleasta, kuorettomasta leivästä. Pienet, hienon hienot hiutaleet eivät ime itseensä rasvaa ja öljyä niin helposti, joten ruoasta tulee kevyempää ja rapeampaa.

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.