

Täysjyväletut savulohen, raejuuston ja kurkun kera
kokonaisaika
20 min
5 min esivalmistelut
15 min valmistus
Herkulliset ja helppotekoiset aamiaisletut saavat jännittävän makuvivahteen savulohesta.
Ravintosisältö (per annos):2.445 kJ / 584 kcal
25,1 gRasva
39,6 gProteiini
50,0 gHiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita hyvin kaikki lettutaikinan ainekset
Vaihe 2
Kaada kuumalle paistinpannulle tilkka Kikkomanin seesamiöljyä. Lisää pannulle n. ruokalusikallisen verran lettutaikinaa per lettu. Kun letun pinta alkaa kuplia, käännä se ympäri.
Vaihe 3
Siirrä letut lautaselle. Ripottele raejuusto letuille ja asettele sen päälle lohi- ja kurkkuviipaleet. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tilliä. Voit myös käyttää muita lempiyrttejäsi.
Resepti-ID: 1099
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä