Seesaminsiemenillä kuorrutettu puna-ahventa
Hae
Suodattaa
Seesaminsiemenillä kuorrutettu puna-ahventa
Bookmark
54 / 56

Seesaminsiemenillä kuorrutettu puna-ahventa

Seesaminsiemenillä kuorrutettu puna-ahventa
Valmistusaika 75 min
Valmistelu aika: 75 min
3472 kJ / 829 kcal
Rasva: 40 g
Protein / Proteiini: 50.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 81 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

  1. Kaada siitakesienien päälle vettä niin paljon, että ne peittyvät kokonaan ja anna liota vähintään ½ tuntia. Ripottele kalafileiden päälle suolaa ja pippuria, ja kääntele fileet maissitärkkelyksessä. Sekoita korppujauhot ja seesaminsiemenet keskenään. Riko kananmunat lautaselle ja vatkaa kevyesti. Kääntele fileet ensin kananmunassa ja sitten korppujauhoissa. Painele kuorrute kevyesti fileiden pintaan.
  2. Nosta siitakesienet pois vedestä ja ota liotusvesi talteen. Kuumenna kattilassa 1 rkl öljyä, lisää kattilaan kurkuma ja juustokumina, ja kääntele joukkoon riisi. Kaada päälle ½ l vettä ja keitä riisi kypsäksi miedolla lämmöllä.
  3. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Huuhdo paprika, poista siemenet ja kannat ja pilko pieniksi kuutioiksi. Suikaloi bambunversot ja siitakesienet. Kaada pannulle 2 rkl öljyä ja paista sipulit ja paprikat. Lisää joukkoon bambunversot ja sienet ja kuullota hetki. Lisää joukkoon hieman sitruunan kuorta. Kaada joukkoon sitruunan mehu ja hieman sienten liotusvettä. Mausta soijakastikkeella. Suurusta halutessasi maissitärkkelyksellä.
  4. Kuumenna kirkastettu voi pannulla ja paista kalafileitä n. 5 minuuttia molemmin puolin. Tarjoa kasvisten ja riisin kanssa.
Valmistusaika 75 min
Valmistelu aika: 75 min
3472 kJ / 829 kcal
Rasva: 40 g
Protein / Proteiini: 50.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 81 g

Ainekset 4 annokselle