Reseptit
Teema
Keitto- ja pataruoat
Aterian valmistus -reseptit
Joulunajan ruoat
Salaatit
Wokkiruoat
Ruokalaji
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Pääruoat
Välipalat
Aamiainen
Valmistustapa
Wokkiruoat
Sushi
Hapatetut ruoat
Suosikkireseptit
Pääruoat
Viikon resepti
Umaminen linssilasagne
Näytä kaikki teemat
Näytä kaikki reseptit
Ruokablogi
Tuotteet
Tietoa Kikkomanista
Yritys
Kikkoman-konserni
Filosofia
Laatupolitiikka
Vastuullisuus
Brändi & logo
Kikkomanin historia
Kikkoman-laatu
Kikkoman-soijakastikkeen ominaisuudet
Valmistusmenetelmä
Luonnolliset raaka-aineet
GMO-vapaa
Etiketin sisältö
Tietoa soijakastikkeesta
Umamin löytyminen
Soijakastikkeen historia
Soijakastikkeiden erot
Limited Edition -pullot
Käyttövinkkejä
Soijakastikkeen käyttö
Säilyvyys & säilytys
Vähemmän suolaa
Umami
Limited
Editions
Kaikki Kikkomanista
FS & Teollisuus
Food Service
Tuotteet
Teollisuus
Tuotteet
Kikkoman-laatu
Käyttöalueet & edut
Tuotanto
Suolan vähentäminen
Food Service -tuotteet
Yhteystiedot
Näytä kaikki
Suomi
FS & Teollisuus
Food Service
Tuotteet
Näytä lisää
Teollisuus
Tuotteet
Näytä lisää
Kikkoman-laatu
Näytä lisää
Käyttöalueet & edut
Näytä lisää
Tuotanto
Näytä lisää