Reseptit
Teema
Kesäiset ruoat
Salaatit
Keitto- ja pataruoat
Wokkiruoat
BBQ-ruoat
Ruokalaji
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Pääruoat
Välipalat
Aamiainen
Valmistustapa
Hampurilaiset & wrapit
Barbecue
Wokkiruoat
Sushi
Hapatetut ruoat
Suosikkireseptit
Pääruoat
Viikon resepti
Viskissä marinoidut kanankoivet
Näytä kaikki teemat
Näytä kaikki reseptit
Ruokablogi
Tuotteet
Tietoa Kikkomanista
Yritys
Kikkoman-konserni
Filosofia
Laatupolitiikka
Vastuullisuus
Brändi & logo
Kikkomanin historia
Kikkoman-laatu
Kikkoman-soijakastikkeen ominaisuudet
Valmistusmenetelmä
Luonnolliset raaka-aineet
GMO-vapaa
Etiketin sisältö
Tietoa soijakastikkeesta
Umamin löytyminen
Soijakastikkeen historia
Soijakastikkeiden erot
Limited Edition -pullot
Käyttövinkkejä
Soijakastikkeen käyttö
Säilyvyys & säilytys
Vähemmän suolaa
Umami
Limited
Editions
Kaikki Kikkomanista
FS & Teollisuus
Food Service
Tuotteet
Teollisuus
Tuotteet
Kikkoman-laatu
Käyttöalueet & edut
Tuotanto
Food Service -tuotteet
Yhteystiedot
Näytä kaikki
Suomi
FS & Teollisuus
Food Service
Tuotteet
Näytä lisää
Teollisuus
Tuotteet
Näytä lisää
Kikkoman-laatu
Näytä lisää
Käyttöalueet & edut
Näytä lisää
Tuotanto
Näytä lisää