Hedelmäinen murupaistos
Rouskuvan rapea murupaistos tuo buustia aamuusi! Kaurahiutaleita, mantelijauhoa ja vaahterasiirappia sisältävän maukkaan muruseoksen alta paljastuu omenaa, banaania ja vadelmaa - vastustamattoman herkullista!
Valmistus
Vaihe 1
1 omena – 2 banaania – 150 g vadelmia
Lämmitä uuni 180 asteeseen. Kuutioi omena ja viipaloi banaani. Sekoita ne vadelmien kanssa uuninkestävässä vuoassa.
Vaihe 2
130 g kaurahiutaleita – 40 g mantelijauhoa – 40 ml vaahterasiirappia – 40 g kookosöljyä – 1 tl vaniljansiemeniä vaniljatangosta – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike
Sekoita kaurahiutaleet, mantelijauho ja vaniljansiemenet kulhossa. Lisää kookosöljy, vaahterasiirappi ja Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike. Sekoita hyvin, kunnes seos on murumaista.
Vaihe 3
100 ml vegaanista jugurttia – tuoretta minttua tarjoiluun
Ripottele muruseos hedelmien päälle ja laita vuoka uuniin. Paista 25–30 minuuttia, kunnes muruseos on rapeaa ja hedelmät pehmeitä.
Koristele tuoreella mintulla ja tarjoile vegaanisen jugurtin kera.
Vinkki:
Sesongista riippuen voit käyttää erilaisia hedelmiä kuten mustikoita, kirsikoita tai päärynöitä.
Resepti-ID: 1227
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä