Hedelmäinen murupaistos

kokonaisaika 45 min
15 min esivalmistelut
30 min valmistus

Rouskuvan rapea murupaistos tuo buustia aamuusi! Kaurahiutaleita, mantelijauhoa ja vaahterasiirappia sisältävän maukkaan muruseoksen alta paljastuu omenaa, banaania ja vadelmaa - vastustamattoman herkullista!

Ainekset

2 annosta
1 
omena
2 
banaania
150 g
vadelmia
130 g
kaurahiutaleita
40 g
mantelijauhoa
40 ml
maple syrup
40 g
kookosöljyä
1 tl
vaniljansiemeniä vaniljatangosta
100 ml
vegaanista jugurttia
tuoretta minttua tarjoiluun
Ravintosisältö (per annos): 3217 kJ  /  769 kcal
37 g Rasva
15 g Proteiini
85 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1  omena – 2  banaania – 150 g vadelmia

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Kuutioi omena ja viipaloi banaani. Sekoita ne vadelmien kanssa uuninkestävässä vuoassa.

Vaihe 2

130 g kaurahiutaleita – 40 g mantelijauhoa – 40 ml vaahterasiirappia – 40 g kookosöljyä – 1 tl vaniljansiemeniä vaniljatangosta – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike

Sekoita kaurahiutaleet, mantelijauho ja vaniljansiemenet kulhossa. Lisää kookosöljy, vaahterasiirappi ja Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike. Sekoita hyvin, kunnes seos on murumaista.

Vaihe 3

100 ml vegaanista jugurttia – tuoretta minttua tarjoiluun

Ripottele muruseos hedelmien päälle ja laita vuoka uuniin. Paista 25–30 minuuttia, kunnes muruseos on rapeaa ja hedelmät pehmeitä.
Koristele tuoreella mintulla ja tarjoile vegaanisen jugurtin kera.

Vinkki:

Sesongista riippuen voit käyttää erilaisia hedelmiä kuten mustikoita, kirsikoita tai päärynöitä.

Resepti-ID: 1227

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1  omena – 2  banaania – 150 g vadelmia

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Kuutioi omena ja viipaloi banaani. Sekoita ne vadelmien kanssa uuninkestävässä vuoassa.

130 g kaurahiutaleita – 40 g mantelijauhoa – 40 ml vaahterasiirappia – 40 g kookosöljyä – 1 tl vaniljansiemeniä vaniljatangosta – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike

Sekoita kaurahiutaleet, mantelijauho ja vaniljansiemenet kulhossa. Lisää kookosöljy, vaahterasiirappi ja Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike. Sekoita hyvin, kunnes seos on murumaista.

100 ml vegaanista jugurttia – tuoretta minttua tarjoiluun

Ripottele muruseos hedelmien päälle ja laita vuoka uuniin. Paista 25–30 minuuttia, kunnes muruseos on rapeaa ja hedelmät pehmeitä.
Koristele tuoreella mintulla ja tarjoile vegaanisen jugurtin kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.