Paistetut vihreät pavut

kokonaisaika 15 min
10 min esivalmistelut
5 min valmistus

Valkosipuli ja inkivääri saavat kaiken maistumaan paremmalta, niin myös nämä vihreät pavut! Ihania makuja syventävät Kikkomanin soijakastike ja Kikkoman Teriyaki-kastike Paahdetulla valkosipulilla.

Ainekset

2 annosta
200 g
vihreitä papuja
100 g
paksoita (pinaattikiinankaalia)
500 ml
vettä
1 tl
suolaa
1 
salottisipuli
1 pala
pala inkivääriä
3 ½ 
valkosipulinkynttä
2 ½ rkl
öljyä
1 tl
paahdettuja maapähkinöitä
1 rkl
kevätsipulia (pilkottuna)
Ravintosisältö (per annos): 1277 kJ  /  305 kcal
18,3 g Rasva
6,2 g Proteiini
34,0 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

200 g vihreitä papuja – 100 g paksoita (pinaattikiinankaalia) – 500 ml vettä – 1 tl suolaa

Huuhtele pavut ja leikkaa kannat irti. Kiehauta vesi, lisää suola ja keitä papuja kunnes ne ovat al dente. Siivilöi pavut ja huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa paksoi neljään osaan.

Vaihe 2

1  salottisipuli – 1 pala pala inkivääriä – 3 ½  valkosipulinkynttä – 2 ½ rkl öljyä

Silppua salottisipuli, inkivääri ja valkosipuli. Kuullota niitä öljyssä pannulla minuutin verran. Lisää pavut ja jatka paistamista 3-4 minuuttia. Lisää paksoi pannulle.

Vaihe 3

1 ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 rkl Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike1 tl paahdettuja maapähkinöitä – 1 rkl kevätsipulia (pilkottuna)

Mausta ruoka Kikkomanin soijakastikkeella ja Kikkomanin Teriyaki-kastikkeella. Lisää maapähkinät ja sekoita hyvin. Annostele lautasille ja koristele pilkotulla kevätsipulilla.

Resepti-ID: 1216

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

200 g vihreitä papuja – 100 g paksoita (pinaattikiinankaalia) – 500 ml vettä – 1 tl suolaa

Huuhtele pavut ja leikkaa kannat irti. Kiehauta vesi, lisää suola ja keitä papuja kunnes ne ovat al dente. Siivilöi pavut ja huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa paksoi neljään osaan.

1  salottisipuli – 1 pala pala inkivääriä – 3 ½  valkosipulinkynttä – 2 ½ rkl öljyä

Silppua salottisipuli, inkivääri ja valkosipuli. Kuullota niitä öljyssä pannulla minuutin verran. Lisää pavut ja jatka paistamista 3-4 minuuttia. Lisää paksoi pannulle.

1 ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 rkl Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike1 tl paahdettuja maapähkinöitä – 1 rkl kevätsipulia (pilkottuna)

Mausta ruoka Kikkomanin soijakastikkeella ja Kikkomanin Teriyaki-kastikkeella. Lisää maapähkinät ja sekoita hyvin. Annostele lautasille ja koristele pilkotulla kevätsipulilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.