Paistetut vihreät pavut
Valkosipuli ja inkivääri saavat kaiken maistumaan paremmalta, niin myös nämä vihreät pavut! Ihania makuja syventävät Kikkomanin soijakastike ja Kikkoman Teriyaki-kastike Paahdetulla valkosipulilla.
Valmistus
Vaihe 1
200 g vihreitä papuja – 100 g paksoita (pinaattikiinankaalia) – 500 ml vettä – 1 tl suolaa
Huuhtele pavut ja leikkaa kannat irti. Kiehauta vesi, lisää suola ja keitä papuja kunnes ne ovat al dente. Siivilöi pavut ja huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa paksoi neljään osaan.
Vaihe 2
1 salottisipuli – 1 pala pala inkivääriä – 3 ½ valkosipulinkynttä – 2 ½ rkl öljyä
Silppua salottisipuli, inkivääri ja valkosipuli. Kuullota niitä öljyssä pannulla minuutin verran. Lisää pavut ja jatka paistamista 3-4 minuuttia. Lisää paksoi pannulle.
Vaihe 3
1 ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 2 rkl Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike – 1 tl paahdettuja maapähkinöitä – 1 rkl kevätsipulia (pilkottuna)
Mausta ruoka Kikkomanin soijakastikkeella ja Kikkomanin Teriyaki-kastikkeella. Lisää maapähkinät ja sekoita hyvin. Annostele lautasille ja koristele pilkotulla kevätsipulilla.
Resepti-ID: 1216
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä