
26 / 287
Salaattia ja anjovis-kastiketta
Grillatusta salaatista saat hiukan tavallisesta poikkeavan alkuruoan ja makoisan yllätyksen vieraillesi.
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Ponzu-sitrussoijakastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Salaatit
Vihannekset
Kasvisruoat
BBQ
Kesä

Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
15 min
Kokkausaika
10 min
3472 kJ / 868 kcal
Fett / Rasva:
70 g
Protein / Proteiini:
23 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
38 g
Ainekset 2 annokselle
- 2 pientä romainesalaatin kerää
- 3 rkl oliiviöljyä
- 3 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 1 tl hunajaa
- 40 g parmesaanilastuja
- 10 kirsikkatomaattia
Kastike:
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 4 anjovista
- 3 rkl Kikkomanin soijakastiketta
- 40 g raastettua parmesaania
- 2 rkl majoneesia
- 1 tl dijoninsinappia
- 1 nippu persiljaa
- 40 g yrteillä maustettuja krutonkeja
- vastajauhettua mustapippuria
Valmistusohje
- Leikkaa salaatinkerät pituussuunnassa kahtia. Valuta pinnalle oliiviöljyä, hunajaa ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta.
- Grillaa salaatteja kovalla lämmöllä 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta. Grillaa samalla kirsikkatomaatit.
- Laita tehosekoittimeen majoneesi, Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike, valkosipuli, sinappi, raastettu parmesaani, anjovikset, Kikkomanin soijakastike ja rouhittua mustapippuria. Sekoita, kunnes kastike on sileää.
- Tarjoile salaatti kirsikkatomaattien ja anjoviskastikkeen kera. Koristele annos parmesaanilastuilla, silputulla persiljalla ja krutongeilla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
15 min
Kokkausaika
10 min
3472 kJ / 868 kcal
Fett / Rasva:
70 g
Protein / Proteiini:
23 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
38 g
Ainekset 2 annokselle
- 2 pientä romainesalaatin kerää
- 3 rkl oliiviöljyä
- 3 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 1 tl hunajaa
- 40 g parmesaanilastuja
- 10 kirsikkatomaattia
Kastike:
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 4 anjovista
- 3 rkl Kikkomanin soijakastiketta
- 40 g raastettua parmesaania
- 2 rkl majoneesia
- 1 tl dijoninsinappia
- 1 nippu persiljaa
- 40 g yrteillä maustettuja krutonkeja
- vastajauhettua mustapippuria