Puhtia antava kana- ja hirssikulho, kimchi-vihannekset
Puhtia antava kana- ja hirssikulho, kimchi-vihannekset

Puhtia antava kana- ja hirssikulho, kimchi-vihannekset

5 3 arviot
kokonaisaika 35 min
10 min esivalmistelut
25 min valmistus

Ihanan lämmittävä ja herkullinen hirssikulho, jonka päälle tulee ponzu-kastikkeella maustettua kanaa, vihreitä papuja ja fenkolia sekä mausteista kastiketta.

Ainekset

2 annosta
50 g
hirssiä
200 g
vihreitä papuja
suolaa
250 g
kanan rintafileetä
Vastajauhettua pippuria
1 
fenkoli
200 g
kirsikkatomaatteja
Ravintosisältö (per annos):1.560 kJ / 362 kcal
10,1 gRasva
36,1 gProteiini
28,9 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Valmista hirssi pakkauksen ohjeen mukaan. Kypsennä pavut kiehuvassa suolatussa vedessä noin 10 minuutin ajan.

Vaihe 2

Leikkaa kana suupalan kokoisiksi paloiksi, paista 1 teelusikallisessa kuumennettua seesamiöljyä noin 10 minuutin ajan ja mausta Kikkoman ponzu -kastikkeella ja pippurilla.

Vaihe 3

Viipaloi tai raasta fenkoli hienoksi (säilytä vihreät latvat) ja paista 1 teelusikallisessa öljyä 6–8 minuutin ajan. Viipaloi tomaatit, paista 1 teelusikallisessa kuumennettua seesamiöljyä noin 5 minuutin ajan, lisää 100 ml vettä ja kimchikastike ja sekoita.

Vaihe 4

Laita hirssi, fenkoli, pavut ja kana kulhoihin, pirskota päälle tomaatti-kimchikastiketta, koristele fenkolin latvoilla ja tarjoile.

Vinkki:

Ripottele päälle suolamanteleita tai auringonkukansiemeniä.

Resepti-ID: 1044

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Valmista hirssi pakkauksen ohjeen mukaan. Kypsennä pavut kiehuvassa suolatussa vedessä noin 10 minuutin ajan.

Leikkaa kana suupalan kokoisiksi paloiksi, paista 1 teelusikallisessa kuumennettua seesamiöljyä noin 10 minuutin ajan ja mausta Kikkoman ponzu -kastikkeella ja pippurilla.

Viipaloi tai raasta fenkoli hienoksi (säilytä vihreät latvat) ja paista 1 teelusikallisessa öljyä 6–8 minuutin ajan. Viipaloi tomaatit, paista 1 teelusikallisessa kuumennettua seesamiöljyä noin 5 minuutin ajan, lisää 100 ml vettä ja kimchikastike ja sekoita.

Laita hirssi, fenkoli, pavut ja kana kulhoihin, pirskota päälle tomaatti-kimchikastiketta, koristele fenkolin latvoilla ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.