

Omeletti tomaatin, kesäkurpitsan ja pecorinon kera
This frittata style vegetable and cheese omelette is perfect for family lunches. Suitable for vegetarians.
Valmistus
Vaihe 1
Pese ja pilko kirsikkatomaatit ja kesäkurpitsat. Kuori sipuli ja leikkaa suikaleiksi. Pese, kuivaa, poista paksuimmat varret ja hienonna persilja. Kuori ja hienonna valkosipuli.
Vaihe 2
Sekoita munat, maito ja soijakastike kulhossa. Kuumenna uuni 160 °C:een (ylä- ja alalämpö).
Vaihe 3
Kuullota kesäkurpitsat, sipulisuikaleet ja valkosipuli rypsiöljyssä suurella uuninkestävällä pannulla. (Jos sinulla ei ole isoa pannua, voit paistaa munaseoksen erissä).
Vaihe 4
Lisää tomaatit ja sekoita kevyesti. Kaada munaseos paistoksen päälle. Mausta persiljalla ja pippurilla. Paista munakasta toiselta puolelta, kunnes se alkaa jähmettyä reunoiltaan.
Vaihe 5
Murenna pecorino ja ripottele munakkaan päälle. Laita pannu uuniin noin 8 minuutiksi.
Vaihe 6
Koristele valmis munakas persiljalla ja tarjoile.
Resepti-ID: 988
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä








![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)










