

Meksikolainen ramen
Japanilainen ramen yhdistyy Meksikon makuihin tässä maissia, värikkäitä paprikoita, jauhelihaa ja jalapenoa sisältävässä ohjeessa.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Vaihe 2
Paista jauhelihaa öljyssä n. 5 minuuttia.
Vaihe 3
Leikkaa paprikat suikaleiksi ja hienonna valkosipuli. Lisää ne jauhelihan joukkoon ja paista hetki. Lisää valutettu maissi ja lämmitä. Mausta meksikolaisella mausteseoksella.
Vaihe 4
Kiehauta n. 540 ml vettä ja lisää siihen ramen-liemipohja sekä chilikastike kimchille. Annostele keitto kahteen kulhoon.
Vaihe 5
Lisää keitetyt nuudelit ja ja asettele jauhelihaseos niiden päälle.
Vaihe 6
Koristele keitto jalapenoilla ja paahdetulla sipulilla ennen tarjoilua.
Resepti-ID: 1107
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä



![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















