Hae
Suodata
Lämmin kvinoakulho, seesamikuorrutettua lohta ja aprikooseja
Bookmark
5 / 24

Lämmin kvinoakulho, seesamikuorrutettua lohta ja aprikooseja

Tarvitsetko jotain helppotekoista ja terveellistä päivälliseksi? Ihastut tähän helppoon Ponzu-jogurttikastikkeella maustettuun lohiateriaan. Se tarjoillaan punaisen, valkoisen ja mustan kvinoan kanssa, mutta voit käyttää mitä tahansa.

Lämmin kvinoakulho, seesamikuorrutettua lohta ja aprikooseja
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 35 min
3211 kJ / 767 kcal
Fett / Rasva: 44,6 g
Protein / Proteiini: 38,9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 50,3 g

Ainekset 2 annokselle

• 100 g kolmiväristä kvinoaa tai tavallista kvinoaa
• 250 g lohifilettä
• 2 ruokalusikallista Kikkoman Ponzu -sitrussoijakastiketta
• ½ teelusikallista pippuria
• 30 g Kikkoman Panko -korppujauhoja
• 10 g seesaminsiemeniä
• 2 ruokalusikallista öljyä
• 100 g parsakaalia
• 150 g aprikooseja
• 1 ruokalusikallinen tuoretta rosmariiniä
• 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä 
• 1 ruokalusikallinen Kikkoman Ponzu -sitrussoijakastiketta
• 60 g luonnonjogurttia 
• 2 ruokalusikallista hienonnettua tuoretta minttua 
• 1/2 teelusikallista jauhettua pippuria

Valmistusohje

  1. Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa lohifile kahdeksi kappaleesi, ripottele päälle Kikkoman Ponzu -kastiketta ja pippuria, leivitä panko-korppujauholla, johon on sekoitettu seesaminsiemeniä. Paista kummaltakin puolelta kullanruskeiksi.
  3. Jaa sillä välin parsakaali pienemmiksi kukinnoiksi ja keitä kovankypsäksi. Puolita aprikoosit, poista siemenet ja grillaa molemmin puolin yhdessä rosmariinin kanssa kevyesti rasvatussa pannussa.
  4. Sekoita jogurttiin oliiviöljy, Kikkoman Ponzu -kastike, pippuri ja hienonnettu minttu.
  5. Jaa keitetty kvinoa kulhoihin ja lisää jäljellä olevat täytteet.
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 35 min
3211 kJ / 767 kcal
Fett / Rasva: 44,6 g
Protein / Proteiini: 38,9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 50,3 g

Ainekset 2 annokselle

• 100 g kolmiväristä kvinoaa tai tavallista kvinoaa
• 250 g lohifilettä
• 2 ruokalusikallista Kikkoman Ponzu -sitrussoijakastiketta
• ½ teelusikallista pippuria
• 30 g Kikkoman Panko -korppujauhoja
• 10 g seesaminsiemeniä
• 2 ruokalusikallista öljyä
• 100 g parsakaalia
• 150 g aprikooseja
• 1 ruokalusikallinen tuoretta rosmariiniä
• 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä 
• 1 ruokalusikallinen Kikkoman Ponzu -sitrussoijakastiketta
• 60 g luonnonjogurttia 
• 2 ruokalusikallista hienonnettua tuoretta minttua 
• 1/2 teelusikallista jauhettua pippuria