

Kanan rintafileet
Valmistus
Vaihe 1
Kuori porkkanat ja valkosipulinkynnet ja leikkaa sokeriherneistä kovat kannat pois. Huuhtele ja valuta porkkanat, herneet ja parsat. Kuori ja paloitte parsat.
Vaihe 2
Kaada kiehuvaan veteen, anna kiehua 3 minuuttia ja kaada lopuksi keitinvesi pois.
Vaihe 3
Kuori inkivääri ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kaada pannulle neljään osaan pilkotut valkosipulinkynnet ja inkivääritikut. Paista 1 minuutin ajan, lisää joukkoon luonnollisesti valmistettu soijakastike ja kasvikset. Sekoita hyvin ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit joukkoon viimeisen 1 minuutin ajaksi. Leikkaa sitruunaruoho pituussuunnassa ohuiksi tikuiksi.
Vaihe 4
Kuumenna öljy pannulla, nosta kanan rintafileet pannulle paistumaan ja kaada joukkoon 2 rkl Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta. Paista fileitä molemmin puolin 2 minuuttia, lisää joukkoon loput kastikkeesta sekä sitruunaruoho ja paista vielä 4 minuuttia useasti käännellen. Tarjoile kuumana kasvisten kanssa.
Resepti-ID: 668
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä








![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)










