

Grillatut kanankoivet
Mureat ja mehukkaat grillatut kanankoivet tarjoillaan lime-jugurttikastikkeen ja tuoreiden yrttien kera.
Ainekset
Yrttinen lime-jugurttikastike
Valmistus
Vaihe 1
Laita marinadin ainekset kulhoon: jugurtti, etikka, teriyaki-marinadi, fariinisokeri, raastettu inkivääri, Tabasco, curry-jauhe ja oliiviöljy. Sekoita hyvin.
Vaihe 2
Lisää murskatut valkosipulinkynnet marinadiin.
Vaihe 3
Laita kanankoivet marinadin sekaan ja jätä maustumaan.
Vaihe 4
Sekoita kastiketta varten jugurtti, limetin mehu ja raastettu kuori. Lisää pilkottu basilika ja korianteri sekä hunaja. Sekoita hyvin.
Vaihe 5
Pyyhi marinadi kanankoivista ja grillaa keskilämmöllä 15 minuuttia kummaltakin puolelta. Kääntele koipia välillä.
Vaihe 6
Tarjoile jugurttikastikkeen kanssa.
Resepti-ID: 1113
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä








![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)










