

Yaki-onigirit
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita riisi, soijakastike ja seesaminsiemenet hyvin keskenään.
Vaihe 2
Kääri maustettu riisi tuorekelmun avulla rullaksi ja muotoile riisistä kolmion muotoisia paloja (4 kpl).
Vaihe 3
Kuumenna kasviöljy ja seesamiöljy pinnoitetulla pannulla ja paista riisikolmiot molemmin puolin keskisuurella lämmöllä.
Vaihe 4
Valmista kastike sekoittamalla pienessä kulhossa soijakastike, kananmunan keltuainen ja sokeri. Sivele paistetut riisikolmiot yhdeltä puolelta kastikkeella ja paista sivellyt puolet rapeiksi. Käännä riisikolmiot, sivele toiset puolet lopulla kastikkeella ja paista rapeiksi.
Vaihe 5
Nosta riisikolmiot lautasille ja tarjoa pikkelöityjen kasvisten kanssa.
Resepti-ID: 70
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä