Vegaaninen tonnikalasalaatti
kokonaisaika
15 min
15 min
esivalmistelut
Ravintosisältö (per annos):
650 kJ
/
155 kcal
5,9 g
Rasva
7,4 g
Proteiini
15,7 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Huuhdo ja valuta kikherneet. Kuori sipuli. Poista paprikasta siemenet ja kanta ja huuhdo vedellä. Leikkaa sipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi.
Vaihe 2
Murskaa kikherneet haarukalla ja sekoita joukkoon sipuli- ja paprikakuutiot, tahini ja kaprikset. Mausta soijakastikkeella, paprikajauheella ja 1 ruokalusikallisella ruohosipulia.
Vaihe 3
Koristele vegaaninen tonnikalasalaatti lopulla ruohosipulilla ja tarjoa halutessasi paahtoleivän, tomaattien ja sipulirenkaiden kanssa.
Resepti-ID: 229
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä