Teriyaki-seesamikastikkeella maustettu kasviskeitto

kokonaisaika 30 min

Ainekset

4 annosta
180 g
ruusukaalia
4 
keskikokoista porkkanaa
2 
kevätsipulin vartta
2 
paprikaa (keltainen ja punainen)
200 g
herkkusieniä
3 rkl
oliiviöljyä
1 l
kasvislientä
120 g
pastaa (esim. orecchiette, farfalle)
pippuria & suolaa
 ¼ nippu
persiljaa

Valmistus

Vaihe 1

Leikkaa ruusukaaleista kannat pois ja tee ruusukaaleihin ristinmuotoiset viillot. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Puhdista (älä huuhdo) ja puolita herkkusienet. Puhdista kevätsipulit ja silppua hienoksi. Poista paprikasta kanta ja siemenet, ja pilko sopivan kokoisiksi paloiksi.

Vaihe 2

Kuumenna tilkka oliiviöljyä kattilassa ja kuullota kevätsipuleita hetki. Lisää joukkoon kasvikset ja paahda hetken aikaa. Kaada lopuksi joukkoon kasvisliemi ja anna kiehua 15 minuutin ajan keskisuurella lämmöllä. Keitä pasta erillisessä kattilassa runsaasti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike kasvisten joukkoon ja mausta pippurilla ja suolalla tarpeen mukaan. Silppua persilja hienoksi ja lisää keittoon. Lisää keitetty pasta lopuksi keittoon, sekoita ja tarjoile.

Resepti-ID: 438

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Leikkaa ruusukaaleista kannat pois ja tee ruusukaaleihin ristinmuotoiset viillot. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Puhdista (älä huuhdo) ja puolita herkkusienet. Puhdista kevätsipulit ja silppua hienoksi. Poista paprikasta kanta ja siemenet, ja pilko sopivan kokoisiksi paloiksi.

Kuumenna tilkka oliiviöljyä kattilassa ja kuullota kevätsipuleita hetki. Lisää joukkoon kasvikset ja paahda hetken aikaa. Kaada lopuksi joukkoon kasvisliemi ja anna kiehua 15 minuutin ajan keskisuurella lämmöllä. Keitä pasta erillisessä kattilassa runsaasti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike kasvisten joukkoon ja mausta pippurilla ja suolalla tarpeen mukaan. Silppua persilja hienoksi ja lisää keittoon. Lisää keitetty pasta lopuksi keittoon, sekoita ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.