Taco-majoneesidippi ja papunachot
Taco-majoneesidippi ja papunachot

Taco-majoneesidippi ja papunachot

5 1 arviot
kokonaisaika15 min
10 minesivalmistelut
5 minvalmistus

Rouskuvia nachoja, sulatettua cheddarjuustoa ja maukkaita papuja mausteisen taco-majoneesidipin kanssa – amigot, tämä annos saa sukat pyörimään jalassa ja fiesta-fiiliksen kattoon!

Ainekset

2 annosta

Taco-majoneesidippi:

3 rkl
majoneesia
1 tl
sriracha-chilikastiketta
2 rkl
limettimehua
1 rkl
agavesiirappia
1 tl
savupaprikajauhetta
 ½ tl
jauhettua kuminaa
 ½ tl
jauhettua korianteria
1 rkl
silputtua tuoretta korianteria

Papunachot:

300 g
keitettyjä mustapapuja
150 g
suolattuja nacho-maissilastuja
1 tl
jauhettua kuminaa
1 tl
jauhettua korianteria
60 g
raastettua cheddarjuustoa
 ½ nippu
tuoretta korianteria
Ravintosisältö (per annos):4058 kJ / 970 kcal
54 gRasva
28,9 gProteiini
97,3 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

3 rkl majoneesia – 1 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi1 tl sriracha-chilikastiketta – 2 rkl limettimehua – 1 rkl agavesiirappia – 1 tl savupaprikajauhetta –  ½ tl jauhettua kuminaa –  ½ tl jauhettua korianteria – 1 rkl silputtua tuoretta korianteria

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Sekoita kaikki dippiainekset hyvin ja laita jääkaappiin tekeytymään.

Vaihe 2

300 g keitettyjä mustapapuja – 3 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi150 g suolattuja nacho-maissilastuja – 1 tl jauhettua kuminaa – 1 tl jauhettua korianteria – 60 g raastettua cheddarjuustoa –  ½ nippu nippu tuoretta korianteria

Sekoita mustapavut ja Kikkomanin Teriyaki-marinadi. Asettele nachot leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele päälle mausteet, pavut ja juusto. Kypsennä uunissa n. 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Tarjoile dipin ja tuoreen korianterin kera.

Resepti-ID: 1252

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

3 rkl majoneesia – 1 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi1 tl sriracha-chilikastiketta – 2 rkl limettimehua – 1 rkl agavesiirappia – 1 tl savupaprikajauhetta – ½ tl jauhettua kuminaa – ½ tl jauhettua korianteria – 1 rkl silputtua tuoretta korianteria

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Sekoita kaikki dippiainekset hyvin ja laita jääkaappiin tekeytymään.

300 g keitettyjä mustapapuja – 3 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi150 g suolattuja nacho-maissilastuja – 1 tl jauhettua kuminaa – 1 tl jauhettua korianteria – 60 g raastettua cheddarjuustoa – ½ nippu nippu tuoretta korianteria

Sekoita mustapavut ja Kikkomanin Teriyaki-marinadi. Asettele nachot leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele päälle mausteet, pavut ja juusto. Kypsennä uunissa n. 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Tarjoile dipin ja tuoreen korianterin kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.