

Taco-majoneesidippi ja papunachot
Rouskuvia nachoja, sulatettua cheddarjuustoa ja maukkaita papuja mausteisen taco-majoneesidipin kanssa – amigot, tämä annos saa sukat pyörimään jalassa ja fiesta-fiiliksen kattoon!
Ainekset
Taco-majoneesidippi:
Papunachot:
Valmistus
Vaihe 1

3 rkl majoneesia – 1 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi – 1 tl sriracha-chilikastiketta – 2 rkl limettimehua – 1 rkl agavesiirappia – 1 tl savupaprikajauhetta – ½ tl jauhettua kuminaa – ½ tl jauhettua korianteria – 1 rkl silputtua tuoretta korianteria
Lämmitä uuni 180 asteeseen. Sekoita kaikki dippiainekset hyvin ja laita jääkaappiin tekeytymään.
Vaihe 2

300 g keitettyjä mustapapuja – 3 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi – 150 g suolattuja nacho-maissilastuja – 1 tl jauhettua kuminaa – 1 tl jauhettua korianteria – 60 g raastettua cheddarjuustoa – ½ nippu nippu tuoretta korianteria
Sekoita mustapavut ja Kikkomanin Teriyaki-marinadi. Asettele nachot leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele päälle mausteet, pavut ja juusto. Kypsennä uunissa n. 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Tarjoile dipin ja tuoreen korianterin kera.
Resepti-ID: 1252
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä