

Suklaamousse tummasta suklaasta
Tumma suklaa antaa mousselle täyteläistä makua, ja muutama pisara Kikkoman-soijakastiketta tuo esiin umamisen maun. Tältä suklaamoussen kuuluukin maistua.
Valmistus
Vaihe 1
Erottele kananmunankeltuaiset valkuaisista. Laita kahteen keskikokoiseen metallikulhoon. Kulhon, johon valkuaiset laitetaan, on oltava puhdas, jotta valkuaiset vaahtoutuvat.
Vaihe 2
Paloittele suklaa ja sulata vesihauteessa.
Vaihe 3
Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi omassa kulhossaan. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Vaihe 4
Sekoita keltuaiset, sokeri, vaniljatangon siemenet, appelsiininkuori ja Kikkoman-soijakastike kulhossa vesihauteessa. Anna seoksen saostua hieman.
Vaihe 5
Ota kulho vesihauteesta. Nostele keltuaisseoksen sekaan vuorotellen valkuaisvaahto, suklaa ja kermavaahto.
Vaihe 6
Kaada seos riittävän suureen kulhoon ja anna jäähtyä vähintään 60 minuuttia.
Vaihe 7
Annostele ennen tarjoilua jälkiruokakulhoihin ja koristele kermavaahtonokareella, vadelmilla ja tummilla suklaalastuilla.
Resepti-ID: 1077
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä