Soijakastikkeella maustettu edamole
Valmistus
Vaihe 1
Halkaise avokadot, poista kivi ja kaavi hedelmäliha irti. Pirskottele avokadon päälle heti hieman limetin mehua, jottei avokado tummu. Kuori valkosipuli. Soseuta valkosipuli, edamame-pavut, soijakastike ja loput limetin mehusta. Lisää joukkoon tarvittaessa oliiviöljyä.
Vaihe 2
Kuori sipuli ja pilko pieniksi kuutioiksi. Pese tomaatit, poista kannat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Huuhdo korianteri, taputtele talouspaperilla kuivaksi ja silppua hienoksi. Lisää sipuli- ja tomaattikuutiot sekä korianteri edamame-seoksen joukkoon ja mausta cayennepippurilla ja pippurilla. Anna maustua kylmässä vähintään tunnin ajan ennen tarjoilua.
Vaihe 3
Koristele edamole halutessasi tuoreella korianterilla ja edamame-pavuilla ja tarjoa.
Vinkki
Edamolen kanssa sopivat erittäin hyvin esimerkiksi: äyriäisruoat (esim. katkaravut, pienet mustekalat, mustekalarenkaat, äyriäissalaatti) ja paahdetut lavash-leipäkolmiot.
Resepti-ID: 18
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä