Retikkakimchi

kokonaisaika 90 min
15 min esivalmistelut
75 min marinointi

Ohjeet ja ainekset maukkaan retikkakimchin valmistukseen.

Ainekset

2 annosta
 ½ 
retikka
0,66 tl
suolaa
1 rkl
hienonnettuja seesaminsiemeniä
1 rkl
sokeria
Ravintosisältö (per annos): 393 kJ  /  94 kcal
2,6 g Rasva
3,1 g Proteiini
11,5 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Pese ja kuori retikka. Leikkaa 2 cm:n kuutioiksi. 

Vaihe 2

Levitä kuutioiden pintaan suolaa ja jätä kulhoon noin tunnin ajaksi. 

Vaihe 3

Pese retikkakuutiot suolan poistamiseksi. Painele kuivaksi. 

Vaihe 4

Lisää retikkakuutioiden sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, hienonnetut seesaminsiemenet ja sokeri. Laita jääkaappiin vähintään 15 minuutin ajaksi. Retikkakimchi on valmis tarjottavaksi.

Vaihe 5

Marinoitu retikkakimchi säilyy jääkaapissa noin 3–4 päivää.

Resepti-ID: 1020

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Pese ja kuori retikka. Leikkaa 2 cm:n kuutioiksi. 

Levitä kuutioiden pintaan suolaa ja jätä kulhoon noin tunnin ajaksi. 

Pese retikkakuutiot suolan poistamiseksi. Painele kuivaksi. 

Lisää retikkakuutioiden sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, hienonnetut seesaminsiemenet ja sokeri. Laita jääkaappiin vähintään 15 minuutin ajaksi. Retikkakimchi on valmis tarjottavaksi.

Marinoitu retikkakimchi säilyy jääkaapissa noin 3–4 päivää.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.