

Retikkakimchi
kokonaisaika
90 min
15 min
esivalmistelut
75 min
marinointi
Ohjeet ja ainekset maukkaan retikkakimchin valmistukseen.
Ravintosisältö (per annos):
393 kJ
/
94 kcal
2,6 g
Rasva
3,1 g
Proteiini
11,5 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Pese ja kuori retikka. Leikkaa 2 cm:n kuutioiksi.
Vaihe 2
Levitä kuutioiden pintaan suolaa ja jätä kulhoon noin tunnin ajaksi.
Vaihe 3
Pese retikkakuutiot suolan poistamiseksi. Painele kuivaksi.
Vaihe 4
Lisää retikkakuutioiden sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, hienonnetut seesaminsiemenet ja sokeri. Laita jääkaappiin vähintään 15 minuutin ajaksi. Retikkakimchi on valmis tarjottavaksi.
Vaihe 5
Marinoitu retikkakimchi säilyy jääkaapissa noin 3–4 päivää.
Resepti-ID: 1020
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä