Porkkana- ja Inkiväärikeitto, Vihreä Pesto ja Paahdettu Chorizo
Valmistus
Vaihe 1
Kuori ja viipaloi tai kuutioi porkkanat. Kuori inkivääri ja leikkaa viipaleiksi. Kuori ja kuutio perunat ja sipuli. Lämmitä öjy pannulla . Hauduta inkivääriä ja sipulia öljyssä noin 3 minuuttia, lisää porkkanat ja peruna. Lisää liemi ja mausta Kikkoman Less Salt soijakastikkeella. Anna hautua kannen alla matalalla lämmöllä noin 45 minuuttia, välillä sekoittaen.
Vaihe 2
Leikkaa chorizo ohuiksi siivuiksi. Aseta chorizo-viipaleet leivinpaperille. Paista 150 ° C asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes ovat rapeita.
Vaihe 3
Peston valmistus: huuhtele persilja, ravistele kuivaksi ja nypi lehdet varsista erillee. Kuori ja pilko valkosipuli sekä pähkinät. Lisää persilja, valkosipuli ja pähkinät sekoitusastiaan. Lisää öljy ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää parmesan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 4
Annostele kuuma keitto ja chorizo-viipaleet lämmitettyihin keittoastioihin ja lisää päälle viimeiseksi pesto.
Resepti-ID: 324
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä