

Pistaasikreemimuffinit
Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike vie vaniljamuffinit aivan uudelle tasolle. Kun lisäät niihin vielä pistaasikreemiä, on tämä tavattoman herkullinen jälkiruoka valmis nautittavaksi!
Valmistus
Vaihe 1

300 g vehnäjauhoa – 1 ½ tl leivinjauhetta – ½ tl ruokasoodaa – 150 g sokeria – 2 kananmunaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 125 ml öljyä – 200 ml maitoa – 1 rkl vaniljauutetta
Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe, ruokasooda ja sokeri. Sekoita toisessa kulhossa kananmunat, soijakastike, öljy, maito ja vaniljauute. Yhdistä kuivat ainekset märkiin ja sekoita.
Vaihe 2

Kaada taikina muffinivuokaan tai muotteihin ja paista 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Vaihe 3

50 g valkosuklaata – 125 ml kuohukermaa
Laita kerma ja paloiteltu suklaa kattilaan. Lämmitä sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut. Anna jäähtyä.
Vaihe 4

200 g pistaasitahnaa – 50 g mascarponea
Sekoita pistaasitahna, mascarpone ja jäähtynyt suklaa-kermaseos kulhossa kuohkeaksi kreemiksi.
Vaihe 5

1 rkl pilkottuja pistaasipähkinöitä
Koristele muffinit pistaasikreemillä ja ripottele päälle paahdetut pistaasipähkinät.
Resepti-ID: 1163
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä