Paahdettu kukkakaali
Paahdettu kukkakaali

Paahdettu kukkakaali

kokonaisaika 30 min
15 min esivalmistelut
15 min valmistus

Mausteinen, uunissa paahdettu kukkakaali valmistuu helposti ja nopeasti.

Ainekset

4 annosta
1 
kukkakaali
50 g
rapsiöljyä
1 
valkosipulinkynsi hienonnettuna
 ½ tl
juustokuminaa
1 tl
makeaa paprikajauhetta
1 tl
vaahterasiirappia
1 hyppysellinen
cayennepippuria
Ravintosisältö (per annos): 617 kJ  /  148 kcal
12,5 g Rasva
4 g Proteiini
4,2 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Pese ja kuivaa kukkakaali. Irrota lehdet pienimpiä lehtiä lukuun ottamatta. 

Vaihe 2

Lisää kulhoon rapsiöljy, valkosipuli, juustokumina, paprikajauhe, vaahterasiirappi, cayennepippuri ja Kikkoman-soijakastike ja marinoi kukkakaalia seoksessa.

Vaihe 3

Laita kukkakaali leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Resepti-ID: 1066

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Pese ja kuivaa kukkakaali. Irrota lehdet pienimpiä lehtiä lukuun ottamatta. 

Lisää kulhoon rapsiöljy, valkosipuli, juustokumina, paprikajauhe, vaahterasiirappi, cayennepippuri ja Kikkoman-soijakastike ja marinoi kukkakaalia seoksessa.

Laita kukkakaali leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.