Paahdettu kukkakaali
kokonaisaika
30 min
15 min
esivalmistelut
15 min
valmistus
Mausteinen, uunissa paahdettu kukkakaali valmistuu helposti ja nopeasti.
Ravintosisältö (per annos):
617 kJ
/
148 kcal
12,5 g
Rasva
4 g
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Pese ja kuivaa kukkakaali. Irrota lehdet pienimpiä lehtiä lukuun ottamatta.
Vaihe 2
Lisää kulhoon rapsiöljy, valkosipuli, juustokumina, paprikajauhe, vaahterasiirappi, cayennepippuri ja Kikkoman-soijakastike ja marinoi kukkakaalia seoksessa.
Vaihe 3
Laita kukkakaali leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Resepti-ID: 1066
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä