

Ostereita teriyaki-kastikkeen kera
Tuoreet osterit tarjoillaan japanilaistyylisen kastikkeen ja rapean salottisipulin kera.
Valmistus
Vaihe 1

6 tuoretta osteria
Avaa osterit osteriveitsellä tai pyydä kalakauppiasta avaamaan osterit. Jos teet sen itse, ole varovainen.
Vaihe 2

2 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi – 1 rkl riisiviinietikkaa – 1 rkl hunajaa – ¼ tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – ½ salottisipuli – ½ tl murskattua valkosipulia – 1 tl pikkelöityä inkivääriä (sushi-inkivääri)
Sekoita teriyaki-marinadi, riisiviinietikka, hunaja ja seesamiöljy. Silppua salottisipuli ja inkivääri hienoksi, ja lisää ne kastikkeeseen valkosipulin kanssa. Sekoita hyvin.
Vaihe 3

2 isoa salottisipulia – 500 ml ruokaöljyä – 2 hyppysellistä suolaa
Viipaloi salottisipulit ja laita ne talouspaperin päälle. Sirottele suolaa sipulien päälle ja odota 10-15 minuuttia, kun suola imee kosteuden sipuleista. Lämmitä öljy kattilassa tai wokkipannussa. Friteeraa sipulit öljyssä kullanruskeiksi. Nosta sipulit öljystä ja anna kuivahtaa talouspaperin päällä. Ripottele päälle suolaa.
Vaihe 4
Tarjoile osterit kastikkeen (1-2 tl per osteri) ja rapean sipulin kera.
Resepti-ID: 1160
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä