Ostereita teriyaki-kastikkeen kera
Ostereita teriyaki-kastikkeen kera

Ostereita teriyaki-kastikkeen kera

kokonaisaika20 min
20 minesivalmistelut

Tuoreet osterit tarjoillaan japanilaistyylisen kastikkeen ja rapean salottisipulin kera.

Ainekset

2 annosta
6 
tuoretta osteria
1 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
hunajaa
 ½ 
salottisipuli
 ½ tl
murskattua valkosipulia
1 tl
pikkelöityä inkivääriä (sushi-inkivääri)
2 
isoa salottisipulia
500 ml
ruokaöljyä
2 hyppysellistä
suolaa

Valmistus

Vaihe 1

6  tuoretta osteria

Avaa osterit osteriveitsellä tai pyydä kalakauppiasta avaamaan osterit. Jos teet sen itse, ole varovainen.

Vaihe 2

2 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi1 rkl riisiviinietikkaa – 1 rkl hunajaa –  ¼ tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy ½  salottisipuli –  ½ tl murskattua valkosipulia – 1 tl pikkelöityä inkivääriä (sushi-inkivääri)

Sekoita teriyaki-marinadi, riisiviinietikka, hunaja ja seesamiöljy. Silppua salottisipuli ja inkivääri hienoksi, ja lisää ne kastikkeeseen valkosipulin kanssa. Sekoita hyvin.

Vaihe 3

2  isoa salottisipulia – 500 ml ruokaöljyä – 2 hyppysellistä suolaa

Viipaloi salottisipulit ja laita ne talouspaperin päälle. Sirottele suolaa sipulien päälle ja odota 10-15 minuuttia, kun suola imee kosteuden sipuleista. Lämmitä öljy kattilassa tai wokkipannussa. Friteeraa sipulit öljyssä kullanruskeiksi. Nosta sipulit öljystä ja anna kuivahtaa talouspaperin päällä. Ripottele päälle suolaa.

Vaihe 4

Tarjoile osterit kastikkeen (1-2 tl per osteri) ja rapean sipulin kera.

Resepti-ID: 1160

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

6 tuoretta osteria

Avaa osterit osteriveitsellä tai pyydä kalakauppiasta avaamaan osterit. Jos teet sen itse, ole varovainen.

2 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi1 rkl riisiviinietikkaa – 1 rkl hunajaa – ¼ tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy ½ salottisipuli – ½ tl murskattua valkosipulia – 1 tl pikkelöityä inkivääriä (sushi-inkivääri)

Sekoita teriyaki-marinadi, riisiviinietikka, hunaja ja seesamiöljy. Silppua salottisipuli ja inkivääri hienoksi, ja lisää ne kastikkeeseen valkosipulin kanssa. Sekoita hyvin.

2 isoa salottisipulia – 500 ml ruokaöljyä – 2 hyppysellistä suolaa

Viipaloi salottisipulit ja laita ne talouspaperin päälle. Sirottele suolaa sipulien päälle ja odota 10-15 minuuttia, kun suola imee kosteuden sipuleista. Lämmitä öljy kattilassa tai wokkipannussa. Friteeraa sipulit öljyssä kullanruskeiksi. Nosta sipulit öljystä ja anna kuivahtaa talouspaperin päällä. Ripottele päälle suolaa.

Tarjoile osterit kastikkeen (1-2 tl per osteri) ja rapean sipulin kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.