

Mitarashi-dango (mochipallerot makealla soijakastikekuorrutteella)
kokonaisaika
20 min
10 min
esivalmistelut
10 min
valmistus
Ohjeet ja ainekset makealla soijakastikkeella maustettujen mochipalleroiden valmistukseen. Tämä on suosittu japanilainen jälkiruoka.
Ravintosisältö (per annos):
904 kJ
/
216 kcal
5,3 g
Rasva
5,8 g
Proteiini
35,3 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Makea soijakastike:
- Mittaa valkoviini kasariin ja kiehauta.
- Lisää kivennäisvesi, sokeri ja Kikkoman-soijakastike. Jatka keittämistä, kunnes sokeri on sulanut.
- Vähennä lämpöä. Sekoita perunajauhot kolmeen ruokalusikalliseen vettä. Lisää sekoittaen kiehautettuun nesteeseen. Kiehauta uudelleen ja jäähdytä sen jälkeen.
Vaihe 2
Riisijauhopallerot:
- Valuta tofu huolellisesti. Laita kulhoon ja murskaa lastalla.
- Lisää tahmeat riisijauhot ja vaivaa käsin, kunnes taikina on sileää.
- Muotoile taikinasta käsin 6 palloa, jotka ovat painoltaan noin 18 g.
- Keitä kasarissa vettä ja kypsennä riisijauhopalleroita 3-4 minuutin ajan.
- Vähennä lämpöä ja kypsennä palleroita, kunnes ne nousevat pintaan.
- Valuta palleroista ylimääräinen vesi ja työnnä kuhunkin vartaaseen 3 palleroa.
- Voit halutessasi paistaa palleroita kevyesti kuumalla pannulla kasviöljyssä.
- Aseta pallerot lautasille ja kaada päälle sileäksi sekoitettua makeaa soijakastiketta. Koristele mintunlehdillä ja tarjoa.
Resepti-ID: 949
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä