

Melonisalaatti rapeilla tortillasuikaleilla
Helppo salaatti, joka sopii hyvin lisukkeeksi meksikolaisille ruoille tai sellaisenaan kuuman kesäpäivän ateriaksi. Voit korvata vesimelonin muilla meloneilla tai sitrushedelmillä. Tortillasuikaleisiin voi käyttää tähteeksi jääneitä tortilloja. Kaiken kokoiset tortillat käyvät.
Ainekset
Tarjoiluun
Valmistus
Vaihe 1
Sivele tortillat öljyllä ja leikkaa 1–1,5 cm:n suikaleiksi. Laita uunipellille ja paista 5–7 minuuttia 225 asteessa, kunnes tortillasuikaleet ovat rapeita ja kullankeltaisia. Anna jäähtyä.
Vaihe 2
Leikkaa vesimeloni, kurkku ja avokado kuutioiksi. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kulhossa hienonnetun korianterin ja persiljan kanssa.
Vaihe 3
Laita rapeat tortillasuikaleet salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.
Vaihe 4
Sekoita salaatinkastike ponzukastikkeesta, oliiviöljystä, chilistä, hunajasta ja pippurista. Pirskota kastike salaatin päälle ennen tarjoilua.
Vaihe 5
Lisää halutessasi juustoa ja yrttejä.
Resepti-ID: 1062
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä