

Meloni-limetti-gazpacho
Tämä raikas versio gazpachosta sisältää vesimelonia, valkosipulia, tomaatteja, kurkkua ja paprikaa, ja se maustetaan limettimehulla ja Kikkomanin soijakastikkeella. Keitto koristellaan limetin viipaleilla ja tuoreilla yrteillä.
Valmistus
Vaihe 1
Kuori valkosipulinkynsi ja poista paprikasta siemenet. Soseuta ne sekä puolet vesimelonista, tomaatit ja kurkku tehosekoittimessa.
Vaihe 2
Mausta keitto limettimehulla, Kikkomanin soijakastikkeella ja pippurilla. Leikkaa jäljelle jäänyt meloni kuutioiksi ja lisää keittoon.
Vaihe 3
Viipaloi limetti ja leikkaa viipaleet neljään osaan.
Vaihe 4
Annostele keitto kulhoihin ja koristele limetillä ja basilikalla ennen tarjoilua.
Vinkki:
Jos mahdollista, käytä jääkaappikylmiä aineksia.
Tarjoile rapeiden leipätikkujen kera.
Pakasta melonikuutiot ja lisää ne keittoon juuri ennen tarjoilua. Tämä tekee keitosta erityisen virkistävän.
Resepti-ID: 1143
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä