Matcha-juustokakku hedelmäjalokivillä
Matcha-juustokakku hedelmäjalokivillä

Matcha-juustokakku hedelmäjalokivillä

kokonaisaika415 min
15 minesivalmistelut
40 minvalmistus
360 minjäähdyttäminen

Täyteläisessä juustokakussa yhdistyvät vihreän matcha-teen maanläheiset maut sekä kuivattujen hedelmien makeus. Ihastuttava ja uniikki jälkiruoka!

Ainekset

2 annosta

Pohja:

120 g
tummia keksejä
70 g
voita

Täyte:

250 g
tuorejuustoa
1 rkl
matcha-teejauhetta
60 g
tomusokeria
40 g
vehnäjauhoja
1 tl
sitruunan kuorta
1 tl
appelsiinin kuorta
1 
kananmuna
120 ml
kermaviiliä
20 g
rusinoita
20 g
kuivattuja karpaloita
20 g
kuivattuja aprikooseja

Koristeluun:

20 g
suolattuja manteleita
Ravintosisältö (per annos):5497 kJ / 1313 kcal
85 gRasva
21 gProteiini
115 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

120 g tummia keksejä – 70 g voita

Hienonna keksit monitoimikoneella tai sauvasekoittimen silppurilla ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle (halkaisija 18 cm) ja laita jääkaappiin 30 minuutiksi.

Vaihe 2

250 g tuorejuustoa – 1 rkl matcha-teejauhetta – 60 g tomusokeria – 40 g vehnäjauhoja – 1 tl sitruunan kuorta – 1 tl appelsiinin kuorta – 1  kananmuna – 120 ml kermaviiliä – 20 g rusinoita – 20 g kuivattuja karpaloita – 20 g kuivattuja aprikooseja – 30 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Sekoita tuorejuusto, teejauhe, tomusokeri, jauhot, sitruunan ja appelsiinin raastettu kuori, kananmuna ja kermaviili sileäksi seokseksi. Lisää sitten pieniksi pilkotut hedelmät ja Kikkomanin soijakastike.

Vaihe 3

20 g suolattuja manteleita

Kaada vaiheen 2 täyte jäähtyneen pohjan päälle ja paista 160-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia. Anna jäähtyä jääkaapissa 6 tuntia paistamisen jälkeen.
Koristele kakku silputuilla manteleilla.

Resepti-ID: 1362

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

120 g tummia keksejä – 70 g voita

Hienonna keksit monitoimikoneella tai sauvasekoittimen silppurilla ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle (halkaisija 18 cm) ja laita jääkaappiin 30 minuutiksi.

250 g tuorejuustoa – 1 rkl matcha-teejauhetta – 60 g tomusokeria – 40 g vehnäjauhoja – 1 tl sitruunan kuorta – 1 tl appelsiinin kuorta – 1 kananmuna – 120 ml kermaviiliä – 20 g rusinoita – 20 g kuivattuja karpaloita – 20 g kuivattuja aprikooseja – 30 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Sekoita tuorejuusto, teejauhe, tomusokeri, jauhot, sitruunan ja appelsiinin raastettu kuori, kananmuna ja kermaviili sileäksi seokseksi. Lisää sitten pieniksi pilkotut hedelmät ja Kikkomanin soijakastike.

20 g suolattuja manteleita

Kaada vaiheen 2 täyte jäähtyneen pohjan päälle ja paista 160-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia. Anna jäähtyä jääkaapissa 6 tuntia paistamisen jälkeen.
Koristele kakku silputuilla manteleilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.