Lohivartaat ja dippikastike
Ainekset
Teriyaki-dippi:
Chili-majoneesidippi:
Valmistus
Vaihe 1
Nosta lohikuutiot kulhoon ja kaada päälle gluteeniton Teriyaki-marinadi. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Anna grillitikkujen liota vedessä marinoinnin ajan.
Vaihe 2
Dippikastikkeiden valmistus: Sekoita 1 rkl gluteenitonta Teriyaki-marinadia, raastettu inkivääri ja wasabitahna tahnamaiseksi seokseksi. Kaada joukkoon vähitellen loput gluteenittomasta Teriyaki-marinadista sekä limetin mehu. Valmista chili-majoneesidippi sekoittamalla majoneesi ja chilikastike keskenään erillisessä kulhossa.
Vaihe 3
Työnnä jokaiseen grillitikkuun 3 lohikuutiota. Kuumenna grilli tai grillipannu ja paista vartaita jokaiselta puolelta 3 minuuttia. Tarjoile paistetut vartaat dippikastikkeen kanssa. Tarjoa lisäksi sitruunalohkoja, joista jokainen voi puristaa mehua kalan päälle. Halutessasi voit ripotella dippikastikkeiden päälle kevätsipulia.
Resepti-ID: 211
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä