Kurkku- ja melonisalaatti

kokonaisaika 10 min
10 min esivalmistelut

Viileän raikas kurkku- ja melonisalaatti on loistava lisuke kesän grilliherkuille.

Ainekset

4 annosta
2 
pikkukurkkua (tai 1 iso kurkku)
1 
pieni meloni (esim. cantaloupe, vesimeloni tai hunajameloni)
200 g
fetajuustoa
2 
punaista makeaa suippopaprikaa
2 rkl
oliiviöljyä
2 ½ rkl
valkoviinietikkaa
2 rkl
hunajaa
vastajauhettua pippuria
Ravintosisältö (per annos): 1091 kJ  /  261 kcal
16,5 g Rasva
10,2 g Proteiini
15 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Pese ja leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi. Puolita meloni, poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Murenna fetajuusto. Puolita suippopaprikat ja poista siemenkota. Pese ja leikkaa suikaleiksi.

Vaihe 2

Valmista salaattikastike sekoittamalla tehosekoittimessa 1–2 ruokalusikallista kuutioitua melonia, oliiviöljy, viinietikka, soijakastike ja hunaja. Mausta pippurilla. Lisää kastike salaattiin ja sekoita ennen tarjoilua.

Resepti-ID: 868

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Pese ja leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi. Puolita meloni, poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Murenna fetajuusto. Puolita suippopaprikat ja poista siemenkota. Pese ja leikkaa suikaleiksi.

Valmista salaattikastike sekoittamalla tehosekoittimessa 1–2 ruokalusikallista kuutioitua melonia, oliiviöljy, viinietikka, soijakastike ja hunaja. Mausta pippurilla. Lisää kastike salaattiin ja sekoita ennen tarjoilua.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.