Kookos-persikkakeitto hedelmävartaiden kera
Herkullisen raikas kesäinen keitto valmistetaan tuoksuvista persikoista, persikkanektarista, kookosmaidosta, Kikkomanin soijakastikkeesta ja sitruunamehusta. Keitto tarjoillaan jääkylmänä ja koristellaan värikkäillä persikka-vadelmavartailla.
Valmistus
Vaihe 1
Kuori ja halkaise persikat. Poista kivet ja leikkaa persikat kuutioiksi.
Vaihe 2
Soseuta puolet persikoista nektarin ja kookosmaidon kanssa. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella, sitruunamehulla ja sokerilla.
Vaihe 3
Lisää puolet persikkakuutioista keittoon ja pujota loput vadelmien kanssa vartaisiin.
Vaihe 4
Annostele keitto kulhoihin ja koristele kookoshiutaleilla tai -lastuilla sekä vartailla.
Vinkki
Tarjoa keiton päällä vaniljajäätelöä.
Käytä vaniljasokeria tavallisen sokerin sijaan.
Resepti-ID: 1142
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä