

Kimchi-kaalikeitto uppomunalla
Kirpakka kimchi saa seurakseen uppomunan, tuoretta tilliä ja ranskankermaa tässä lämmittävässä kaalikeitossa, josta saat täydellisen illallisen tai ravitsevan lounaan.
Valmistus
Vaihe 1

200 g kaalia suikaloituna – 70 g kimchiä silputtuna – 600 ml kasvislientä – 2 rkl öljyä – 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Kuumenna öljy isossa kattilassa keskilämmöllä. Lisää suikaloitu kaali ja silputtu kimchi. Paista 5–7 minuuttia kunnes kaali pehmenee ja karamellisoituu hiukan. Lisää sitten kasvisliemi, Kikkoman chilikastike kimchille ja Kikkomanin soijakastike. Anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia, jotta maut sekoittuvat.
Vaihe 2

2 kananmunaa – 150 g keitettyjä munanuudeleita – 5 g silputtua tuoretta tilliä – 2 rkl ranskankermaa
Riko kumpikin muna pieneen kuppiin tai annosvuokaan. Pyöräytä hiljalleen poreileva keitto pyörteeksi lusikalla ja kaada munat varovasti pyörteen keskelle. Keitä munia 3–4 minuuttia, jotta keltuainen jää valuvaksi. Kaada keitto nuudelien päälle ja koristele silputulla tillillä ja nokareella ranskankermaa.
Resepti-ID: 1450
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä





















