Kermainen punakaalikeitto
Kermainen punakaalikeitto

Kermainen punakaalikeitto

kokonaisaika40 min
10 minesivalmistelut
30 minvalmistus

Punakaali tuo väriä talven harmauteen! Upean
värinen keitto saa makua Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastikkeesta ja se koristellaan pähkinöillä sekä tillillä. Ihanaa lämmikettä kylmille keleille.

Ainekset

2 annosta
400 g
punakaalia
300 g
perunaa
1 
punasipuli
2 
valkosipulinkynttä
1 rkl
voita
1 rkl
oliiviöljyä
1 l
kasvislientä
1 tl
mustapippuria
1 tl
siiderietikkaa
100 ml
kuohukermaa
30 g
pähkinöitä (esim. pistaasi-, cashew- tai pekaanipähkinöitä)
 ½ tl
rosépippuria (kokonaisia)
1 rkl
silputtua tilliä
Ravintosisältö (per annos):3230 kJ / 772 kcal
32 gRasva
13 gProteiini
41 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

400 g punakaalia – 300 g perunaa – 1  punasipuli – 2  valkosipulinkynttä

Pilko kaali. Kuori ja kuutioi perunat. Silppua punasipuli ja valkosipuli.

Vaihe 2

1 rkl voita – 1 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa1 l kasvislientä

Lämmitä voi ja oliiviöljy paksupohjaisella pannulla. Lisää sipuli, valkosipuli, kaali ja perunat. Paista 3 minuuttia sekoittaen usein. Lisää Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastike ja sekoita. Lisää kasvisliemi ja keitä kannen alla n. 30 minuuttia, kunnes vihannekset ovat pehmeitä.

Vaihe 3

1 tl mustapippuria – 1 tl siiderietikkaa – 100 ml kuohukermaa – 30 g pähkinöitä (esim. pistaasi-, cashew- tai pekaanipähkinöitä) –  ½ tl rosépippuria (kokonaisia) – 1 rkl silputtua tilliä

Soseuta keitto sileäksi. Sekoita joukkoon pippuri, siiderietikka ja 70 ml kermaa. Annostele keitto kulhoihin. Pilko pähkinät ja murskaa rosépippurit. Koristele annokset pähkinöillä, pippureilla, jäljelle jääneellä kermalla sekä tillillä.

Resepti-ID: 1380

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

400 g punakaalia – 300 g perunaa – 1 punasipuli – 2 valkosipulinkynttä

Pilko kaali. Kuori ja kuutioi perunat. Silppua punasipuli ja valkosipuli.

1 rkl voita – 1 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa1 l kasvislientä

Lämmitä voi ja oliiviöljy paksupohjaisella pannulla. Lisää sipuli, valkosipuli, kaali ja perunat. Paista 3 minuuttia sekoittaen usein. Lisää Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastike ja sekoita. Lisää kasvisliemi ja keitä kannen alla n. 30 minuuttia, kunnes vihannekset ovat pehmeitä.

1 tl mustapippuria – 1 tl siiderietikkaa – 100 ml kuohukermaa – 30 g pähkinöitä (esim. pistaasi-, cashew- tai pekaanipähkinöitä) – ½ tl rosépippuria (kokonaisia) – 1 rkl silputtua tilliä

Soseuta keitto sileäksi. Sekoita joukkoon pippuri, siiderietikka ja 70 ml kermaa. Annostele keitto kulhoihin. Pilko pähkinät ja murskaa rosépippurit. Koristele annokset pähkinöillä, pippureilla, jäljelle jääneellä kermalla sekä tillillä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.