Kanatikkarit
Mehukkaita broileritikkuja grillistä mausteisessa marinadissa Kanapoikatikkuja grillistä KIKKOMAN-soijakastikkeella. KIKKOMAN-soijakastikkeen rikkaat maut maustavat marinadin täydellisesti. Samalla se varmistaa mehukkaiden broilerien täydellisen ruskistumisen. Erittäin mureat broileritikut ilahduttavat vieraitasi.
Valmistus
Vaihe 1
Poista kanankoipien nahka. Katkaise sitten luun jänteet ja paina lihaa varovasti peukalolla ja etusormella alaspäin, jotta koivet pysyvät paljaassa luussa tikkukaramellin tavoin.
Vaihe 2
Sekoita sinappi, öljy ja KIKKOMAN-soijakastike ja sivele sillä broileritikkuja. Marinoi useita tunteja tai yön yli. Ripottele broileritikkuihin suolaa ja pippuria 30 minuuttia ennen grillaamista.
Vaihe 3
Valmistele grilli epäsuoraa grillausmenetelmää varten ja esilämmitä 180–200 °C.:een Aseta tikut epäsuoralle alueelle ja grillaa noin 50 minuuttia.
Vaihe 4
Sillä välin pese kevätsipulit, kuivaa ne ja ruskista niitä hetken aikaa kokonaisina suoralla lämmöllä.
Vaihe 5
Vähän ennen kypsennysajan loppua voitele tikut uudelleen marinadilla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Grillaa tikut ja tarjoile kevätsipulien kanssa.
Resepti-ID: 960
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä