

Kaalikimchi
kokonaisaika620 min
20 minesivalmistelut
600 minmarinointi
Ravintosisältö (per annos):214 kJ / 51 kcal
0,3 gRasva
3,4 gProteiini
2,5 gHiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Pese kiinankaali ja leikkaa se sopiviksi suupaloiksi.
Vaihe 2
Laita kiinankaali kulhoon ja ripottele päälle suolaa.
Vaihe 3
Peitä kulho ja aseta päälle paino. Laita jääkaappiin 2–3 tunniksi.
Vaihe 4
Puristele kaalista ylimääräinen neste.
Vaihe 5
Lisää sekaan Kikkoman Chilikastike Kimchille. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään ja tarjoa.
Vaihe 6
Marinoitu kaalikimchi säilyy jääkaapissa noin 7–10 päivää.
Resepti-ID: 1019
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä