Kaalikimchi

kokonaisaika 620 min
20 min esivalmistelut
600 min marinointi

Ainekset

2 annosta
 ½ 
kiinankaali (n. 500 g)
1 tl
suolaa
Ravintosisältö (per annos): 214 kJ  /  51 kcal
0,3 g Rasva
3,4 g Proteiini
2,5 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Pese kiinankaali ja leikkaa se sopiviksi suupaloiksi. 

Vaihe 2

Laita kiinankaali kulhoon ja ripottele päälle suolaa. 

Vaihe 3

Peitä kulho ja aseta päälle paino. Laita jääkaappiin 2–3 tunniksi.

Vaihe 4

Puristele kaalista ylimääräinen neste.

Vaihe 5

Lisää sekaan Kikkoman Chilikastike Kimchille. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään ja tarjoa.

Vaihe 6

Marinoitu kaalikimchi säilyy jääkaapissa noin 7–10 päivää.

Resepti-ID: 1019

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Pese kiinankaali ja leikkaa se sopiviksi suupaloiksi. 

Laita kiinankaali kulhoon ja ripottele päälle suolaa. 

Peitä kulho ja aseta päälle paino. Laita jääkaappiin 2–3 tunniksi.

Puristele kaalista ylimääräinen neste.

Lisää sekaan Kikkoman Chilikastike Kimchille. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään ja tarjoa.

Marinoitu kaalikimchi säilyy jääkaapissa noin 7–10 päivää.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.