

Kaalikimchi
kokonaisaika
620 min
20 min
esivalmistelut
600 min
marinointi
Ravintosisältö (per annos):
214 kJ
/
51 kcal
0,3 g
Rasva
3,4 g
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Pese kiinankaali ja leikkaa se sopiviksi suupaloiksi.
Vaihe 2
Laita kiinankaali kulhoon ja ripottele päälle suolaa.
Vaihe 3
Peitä kulho ja aseta päälle paino. Laita jääkaappiin 2–3 tunniksi.
Vaihe 4
Puristele kaalista ylimääräinen neste.
Vaihe 5
Lisää sekaan Kikkoman Chilikastike Kimchille. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään ja tarjoa.
Vaihe 6
Marinoitu kaalikimchi säilyy jääkaapissa noin 7–10 päivää.
Resepti-ID: 1019
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä