

Hirssipuuro ja karamellisoidut banaanit
Paljon vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävästä hirssistä voit tehdä herkullisen ja terveellisen aamiaispuuron. Tässä vegaanisessa ohjeessa makeutta tuovat vaahterasiirappi, pähkinät ja banaani.
Valmistus
Vaihe 1
Huuhdo hirssi ensin kylmässä vedessä ja ryöppää se sitten kiehuvassa vedessä. Laita ryöpätty hirssi kattilaan ja lisää vettä tuplasti hirssin määrä. Kiehauta, laske lämpötilaa ja keitä hirssiä 12 minuuttia kannen alla, kunnes kaikki vesi on imeytynyt.
Vaihe 2
Lisää vaahterasiirappi ja kookosmaito keitetyn hirssin sekaan. Sekoita ja anna tekeytyä kannen alla 5 minuuttia.
Vaihe 3
Leikkaa banaanit pituussuunnassa kahtia.
Vaihe 4
Lämmitä Kikkomanin paahdettu seesamiöljy, Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike sekä vaahterasiirappi paistinpannulla. Lisää banaanit ja karamellisoi ne kummaltakin puolelta.
Vaihe 5
Annostele hirssipuuro kulhoihin ja asettele banaanit puuron päälle. Ripottele päälle kaakaojauhetta ja pistaasipähkinöitä. Voit myös käyttää muita pähkinöitä.
Resepti-ID: 1097
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä