

Helppotekoinen olut-hunajamarinadi
kokonaisaika
35 min
5 min
esivalmistelut
30 min
marinointi
Olut maistuu grillijuhlissa, mutta siitä saa myös oivan marinadin! Tästä oluen, soijakastikkeen ja hunajan yhdistelmästä saat ihanan makean ja tahmean pinnan ribseille, kanalle, kanansiiville, pihveille ja vartaille. Herkullista!
Ravintosisältö (per annos):
1572 kJ
/
375 kcal
0,3 g
Rasva
12,4 g
Proteiini
71,3 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita kaikki ainekset ja käytä lihan marinointiin.
Vaihe 2
Anna marinoitua muutamasta tunnista aina yön yli (naudanliha ja porsaanliha vaativat pidemmän ajan, kana lyhyemmän ajan).
Resepti-ID: 1129
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä