

Helppo kahden raaka-aineen mangosorbetti
Helpon ja raikkaan mangosorbetin valmistukseen ei tarvita jäätelökonetta. Kypsä mango soseutetaan Kikkoman Mirin -kastikkeen kanssa, jäädytetään ja tarjoillaan makeassa Mirin-kastikkeessa marinoitujen mangokuutioiden kanssa.
Valmistus
Vaihe 1
Lisää Mirin-kastikkeeseen 100 ml vettä ja kiehauta. Anna kiehua noin 5 minuutin ajan, kunnes seos muuttuu siirappimaiseksi. Anna jäähtyä.
Vaihe 2
Kuori mango, poista kivi ja leikkaa hedelmäliha lohkoiksi. Leikkaa ¼ hedelmälihasta pieniksi kuutioiksi ja lisää 1 rkl Mirin-kastiketta.
Vaihe 3
Sekoita loput mangosta Mirin-siirapin kanssa ja soseuta.
Vaihe 4
Kaada mangosose matalaan astiaan ja laita pakastimeen vähintään 12 tunniksi tai yön yli. Sekoita välillä. Voit jäädyttää seoksen myös jäätelökoneessa.
Vaihe 5
Pese minttu ja taputtele kuivaksi.
Vaihe 6
Anna sorbetin sulaa hieman. Tarjoa marinoitujen mangokuutioiden ja mintun kanssa.
Vinkki
Käytä mangon sijaan papaijaa tai kiiviä.
Laita sorbetti tarjolle cocktaillaseihin ja kaada päälle kuohuviiniä tai proseccoa.
Resepti-ID: 1034
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä