

Helpot kalatacot rapeiden kasvisten kera
Kokeile aivan uudenlaisia tacoja! Tässä herkullisessa reseptissä yhdistyvät miedosti mausteinen kala, sinappinen jugurttikastike sekä rapeat kauden vihannekset.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita kulhossa Kikkomanin soijakastike, 1 tl oliiviöljyä, hunaja ja Kikkoman Chilikastike Kimchille. Lisää paloiteltu kala ja valkosipulirouhe. Sekoita ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään tunniksi.
Vaihe 2
Silppua sipuli ja pilko kirsikkatomaatit. Leikkaa retiisit ja kurkku ohuiksi siivuiksi. Leikkaa avokado viipaleiksi.
Vaihe 3
Sekoita jugurtti ja sinapit.
Vaihe 4
Kuumenna jäljelle jäänyt oliiviöljy pannulla ja paista kalapalat kummaltakin puolelta. Anna jäähtyä hetki ja hienonna palat haarukalla.
Vaihe 5
Täytä tacot avokadolla, retiisillä, kurkulla, kalalla, kirsikkatomaatilla ja sipulilla. Koristele kastikkeella ja mintun lehdillä.
Vinkki:
Jos pidät mausteisemmasta ruoasta, laita kalan marinadiin Kikkoman Chilikastike Kimchille puolikkaan sijaan.
Resepti-ID: 1148
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä