Helpot kalatacot rapeiden kasvisten kera

kokonaisaika 70 min
7 min esivalmistelut
3 min valmistus
60 min marinointi

Kokeile aivan uudenlaisia tacoja! Tässä herkullisessa reseptissä yhdistyvät miedosti mausteinen kala, sinappinen jugurttikastike sekä rapeat kauden vihannekset.

Ainekset

2 annosta
200 g
ruodottomia tilapiafileitä (tai muuta valkoista kalaa)
3 tl
oliiviöljyä
 ½ tl
hunajaa
1 hyppysellinen
hyppysellinen valkosipulirouhetta
6 
tacokuorta / minitortillaa
 ½ 
punasipuli (40 g)
140 g
kirsikkatomaatteja
1 
avokado
100 g
retiisejä
1 
pieni kurkku
120 g
paksua maustamatonta jugurttia tai kreikkalaista jugurttia
2 tl
Dijon-sinappia
1 tl
tavallista sinappia
muutama mintunlehti
Ravintosisältö (per annos): 2547 kJ  /  608 kcal
19,1 g Rasva
31,6 g Proteiini
74,8 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Sekoita kulhossa Kikkomanin soijakastike, 1 tl oliiviöljyä, hunaja ja Kikkoman Chilikastike Kimchille. Lisää paloiteltu kala ja valkosipulirouhe. Sekoita ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään tunniksi.

Vaihe 2

Silppua sipuli ja pilko kirsikkatomaatit. Leikkaa retiisit ja kurkku ohuiksi siivuiksi. Leikkaa avokado viipaleiksi.

Vaihe 3

Sekoita jugurtti ja sinapit.

Vaihe 4

Kuumenna jäljelle jäänyt oliiviöljy pannulla ja paista kalapalat kummaltakin puolelta. Anna jäähtyä hetki ja hienonna palat haarukalla.

Vaihe 5

Täytä tacot avokadolla, retiisillä, kurkulla, kalalla, kirsikkatomaatilla ja sipulilla. Koristele kastikkeella ja mintun lehdillä.

Vinkki:

Jos pidät mausteisemmasta ruoasta, laita kalan marinadiin Kikkoman Chilikastike Kimchille puolikkaan sijaan.

Resepti-ID: 1148

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Sekoita kulhossa Kikkomanin soijakastike, 1 tl oliiviöljyä, hunaja ja Kikkoman Chilikastike Kimchille. Lisää paloiteltu kala ja valkosipulirouhe. Sekoita ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään tunniksi.

Silppua sipuli ja pilko kirsikkatomaatit. Leikkaa retiisit ja kurkku ohuiksi siivuiksi. Leikkaa avokado viipaleiksi.

Sekoita jugurtti ja sinapit.

Kuumenna jäljelle jäänyt oliiviöljy pannulla ja paista kalapalat kummaltakin puolelta. Anna jäähtyä hetki ja hienonna palat haarukalla.

Täytä tacot avokadolla, retiisillä, kurkulla, kalalla, kirsikkatomaatilla ja sipulilla. Koristele kastikkeella ja mintun lehdillä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.