Grillattua parsaa sitrus-pähkinämurulla ja benedictin munilla
Valmistus
Vaihe 1
Pese parsat ja leikkaa pois kovat päät. Kuumenna 25 g voita paistinpannulla. Lisää parsat pannulle ja kypsennä minuutin ajan. Lisää sitten 2,5 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta ja kypsennä 1–2 minuutin ajan (kunnes parsat ovat kullanruskeita).
Vaihe 2
Leikkaa sillä välin sämpylä pieniksi kuutioiksi ja hienonna pähkinät. Kuumenna 25 g voita paistinpannulla. Lisää pähkinät ja sämpyläkuutiot pannulle. Paista 2 minuutin ajan. Lisää sitten 1,5 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta ja kypsennä noin 1 minuutin ajan.
Vaihe 3
Kiehauta kattilassa 0,5 litraa vettä. Lisää etikka. Kun vesi alkaa kiehua, sekoita lusikalla niin, että muodostuu pyörre. Lisää kananmuna varovasti veteen. Keitä 1,5–2 minuutin ajan (kananmunan koon mukaan). Toista sama loppujen kananmunien kanssa.
Vaihe 4
Asettele parsa lautaselle, koristele sitrus-pähkinämurulla ja tarjoa kananmunien kanssa.
Resepti-ID: 1001
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä