Grillattu mangoa Ponzu-siirapissa, jäätelöä ja kookoshiutaleita

kokonaisaika 30 min
30 min esivalmistelut

Ainekset

4 annosta
2 
kypsää mangoa

Ponzu-siirappi:

3 rkl
hunajaa
75 g
makeaa chilikastiketta

Lisäksi:

4 
palloa vaniljajäätelöä
1 
kourallinen kookoshiutaleita

Valmistus

Vaihe 1

Kaada hunaja, Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja makea chilikastike pieneen kattilaan ja anna kiehua niin kauan, kunnes seos muuttuu siirapiksi.

Vaihe 2

Kuori mango ja leikkaa mangostapitkittäin kaksi puolikastasiten, että samalla poistuu mangonkivi. Sivele leikkauspintaan Ponzu-siirappia. Aseta mangon puolikkaat leikkauspinta alaspäin grilliin ja kypsennä, kunnes siirappi on karamellisoitunut.

Vaihe 3

Nosta grillatut mangon puolikkaat ja jäätelöpallot syviin lautasiin. Kaada päälle loput Ponzu-siirapista ja ripottele päälle lopuksi kookoshiutaleita.

Resepti-ID: 228

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kaada hunaja, Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja makea chilikastike pieneen kattilaan ja anna kiehua niin kauan, kunnes seos muuttuu siirapiksi.

Kuori mango ja leikkaa mangostapitkittäin kaksi puolikastasiten, että samalla poistuu mangonkivi. Sivele leikkauspintaan Ponzu-siirappia. Aseta mangon puolikkaat leikkauspinta alaspäin grilliin ja kypsennä, kunnes siirappi on karamellisoitunut.

Nosta grillatut mangon puolikkaat ja jäätelöpallot syviin lautasiin. Kaada päälle loput Ponzu-siirapista ja ripottele päälle lopuksi kookoshiutaleita.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.