Broileri-sipulivartaat
Broileri-sipulivartaat

Broileri-sipulivartaat

kokonaisaika20 min
5 minesivalmistelut
15 minvalmistus

Ainekset

4 annosta
200 g
luutonta broileria (esim. reisikoipea tai rintafileetä)
1 
kevätsipuli

tai:

tai Kastike broileri-sipulivartaille:

2 rkl
ruskeaa sokeria
2 ½ rkl
kivennäisvettä
 ½ rkl
kasviöljyä
 ½ tl
shichimi-maustetta (tai chiliä)
Ravintosisältö (per annos):501 kJ / 119 kcal
4,6 gRasva
11,6 gProteiini
7,4 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Leikkaa broilerinliha n. 2,5 cm:n paloiksi. Poista kevätsipulista kanta ja huonot varsiosat ja huuhdo se. Leikkaa sipuli 3 cm:n pituisiksi paloiksi.

Vaihe 2

Pujota vartaisiin vuorotellen broileripaloja (nahkapuoli ylöspäin) ja kevätsipulia.

Vaihe 3

Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista vartaita nahkapuoli alaspäin keskisuurella lämmöllä n. 3 minuuttia (kannen alla). Käännä vartaat ja paista vielä minuutin ajan. Nosta vartaat lautaselle ja pidä lämpiminä.

Vaihe 4

Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Kaada Yakitori-kastike (tai Kikkomanin makea soijakastike riisille) pannulle ja kuumenna. Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.

Vaihe 5

Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle shichimi-maustetta (tai chiliä) ja tarjoa.

Vaihe 6

Valmistus, jos et käytä Kikkomanin Yakitori-kastiketta (tai Kikkomanin makeaa soijakastiketta riisille):

Valmista paistamiseen asti samalla tavoin kuin yllä. Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Lisää pannulle ruskea sokeri ja kivennäisvesi. Anna kiehua hiljalleen, kunnes sokeri on liuennut. Kaada joukkoon soijakastike ja anna kiehua, kunnes kastike on hieman paksuuntunut.
Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.
Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle shichimi-maustetta (tai chiliä) ja tarjoa.

Resepti-ID: 247

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Leikkaa broilerinliha n. 2,5 cm:n paloiksi. Poista kevätsipulista kanta ja huonot varsiosat ja huuhdo se. Leikkaa sipuli 3 cm:n pituisiksi paloiksi.

Pujota vartaisiin vuorotellen broileripaloja (nahkapuoli ylöspäin) ja kevätsipulia.

Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista vartaita nahkapuoli alaspäin keskisuurella lämmöllä n. 3 minuuttia (kannen alla). Käännä vartaat ja paista vielä minuutin ajan. Nosta vartaat lautaselle ja pidä lämpiminä.

Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Kaada Yakitori-kastike (tai Kikkomanin makea soijakastike riisille) pannulle ja kuumenna. Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.

Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle shichimi-maustetta (tai chiliä) ja tarjoa.

Valmistus, jos et käytä Kikkomanin Yakitori-kastiketta (tai Kikkomanin makeaa soijakastiketta riisille):

Valmista paistamiseen asti samalla tavoin kuin yllä. Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Lisää pannulle ruskea sokeri ja kivennäisvesi. Anna kiehua hiljalleen, kunnes sokeri on liuennut. Kaada joukkoon soijakastike ja anna kiehua, kunnes kastike on hieman paksuuntunut.
Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.
Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle shichimi-maustetta (tai chiliä) ja tarjoa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.