Bagna cauda -dippi tofulla ja soijakastikkeella
Valmistus
Vaihe 1
Kuori valkosipuli ja sipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna kattilassa ½ rkl öljyä, lisää joukkoon valkosipuli ja sipuli ja kuullota. Kaada joukkoon valkoviini, kiehauta ja kaada seos tehosekoittimeen.
Vaihe 2
Valuta tonnikalasta öljy pois. Kuumenna toisessa kattilassa ½ rkl oliiviöljyä, kaada tonnikala kattilaan ja kuullota, kunnes tonnikala on kuivaa. Lisää joukkoon 2 rkl soijakastiketta ja kuullota hetki. Nosta seos lautaselle ja anna jäähtyä.
Vaihe 3
Kaada tonnikalaseos tehosekoittimeen valkosipuli-sipuliseoksen joukkoon. Lisää joukkoon hyvin valutettu tofu, loput soijakastikkeesta ja oliiviöljystä, sitruunamehu ja hunaja ja soseuta. Lisää lopuksi parmesaani, kaprikset, suola ja pippuri, soseuta vielä kerran karkeasti ja tarjoa.
Bagna cauda -dipin kanssa sopivat erittäin hyvin esimerkiksi
- kasvistikut, kuten porkkana-, selleri-, kurkku-, paprika- ja retiisitikut
- keitetyt kasvikset, kuten vihreä parsa, maissintähkät, kukkakaali ja parsakaali.
Resepti-ID: 202
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä