Hae
Suodata
Yaki-onigirit
Bookmark
446 / 519

Yaki-onigirit

Yaki-onigirit
Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 15 min
796 kJ / 119 kcal
Fett / Rasva: 4.8 g
Protein / Proteiini: 4.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 31.1 g

Ainekset 4 annokselle

Kastike:

Valmistusohje

  1. Sekoita riisi, soijakastike ja seesaminsiemenet hyvin keskenään.
  2. Kääri maustettu riisi tuorekelmun avulla rullaksi ja muotoile riisistä kolmion muotoisia paloja (4 kpl).
  3. Kuumenna kasviöljy ja seesamiöljy pinnoitetulla pannulla ja paista riisikolmiot molemmin puolin keskisuurella lämmöllä.
  4. Valmista kastike sekoittamalla pienessä kulhossa soijakastike, kananmunan keltuainen ja sokeri. Sivele paistetut riisikolmiot yhdeltä puolelta kastikkeella ja paista sivellyt puolet rapeiksi. Käännä riisikolmiot, sivele toiset puolet lopulla kastikkeella ja paista rapeiksi.
  5. Nosta riisikolmiot lautasille ja tarjoa pikkelöityjen kasvisten kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 15 min
796 kJ / 119 kcal
Fett / Rasva: 4.8 g
Protein / Proteiini: 4.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 31.1 g

Ainekset 4 annokselle

Kastike: