
446 / 519
Yaki-onigirit
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Riisi
Japanilaisia ruokia
Aasialainen keittiö
Kasvisruoat
Välipalat
BBQ
Valmisteluaikaa < 20 min

Valmistusaika
15 min
Valmistelu aika:
15 min
796 kJ / 119 kcal
Fett / Rasva:
4.8 g
Protein / Proteiini:
4.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
31.1 g
Ainekset 4 annokselle
- 400 g keitettyä riisiä
- 2 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
- ½ rkl kasviöljyä
- muutama tippa seesamiöljyä
Kastike:
- 1 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 1 kananmunan keltuainen
- ripaus sokeria
Valmistusohje
- Sekoita riisi, soijakastike ja seesaminsiemenet hyvin keskenään.
- Kääri maustettu riisi tuorekelmun avulla rullaksi ja muotoile riisistä kolmion muotoisia paloja (4 kpl).
- Kuumenna kasviöljy ja seesamiöljy pinnoitetulla pannulla ja paista riisikolmiot molemmin puolin keskisuurella lämmöllä.
- Valmista kastike sekoittamalla pienessä kulhossa soijakastike, kananmunan keltuainen ja sokeri. Sivele paistetut riisikolmiot yhdeltä puolelta kastikkeella ja paista sivellyt puolet rapeiksi. Käännä riisikolmiot, sivele toiset puolet lopulla kastikkeella ja paista rapeiksi.
- Nosta riisikolmiot lautasille ja tarjoa pikkelöityjen kasvisten kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
15 min
Valmistelu aika:
15 min
796 kJ / 119 kcal
Fett / Rasva:
4.8 g
Protein / Proteiini:
4.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
31.1 g
Ainekset 4 annokselle
- 400 g keitettyä riisiä
- 2 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
- ½ rkl kasviöljyä
- muutama tippa seesamiöljyä
Kastike:
- 1 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 1 kananmunan keltuainen
- ripaus sokeria