Hae
Suodattaa
Sienipasteijarulla
Bookmark
63 / 88

Sienipasteijarulla

Sienipasteijarulla

Ainekset

  • 1 rkl öljyä
  • 500 g ruskeita herkkusieniä pieniksi pilkottuina
  • 1 punasipuli siivuina
  • 3 valkosipulinkynttä hienoksi silputtuna
  • 150 g keitettyjä kastanjoita pieniksi pilkottuina
  • 100 g pinaattia
  • 2 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1 rkl silputtua salviaa
  • ¼ tl pippuria
  • 375 g valmista lehtitaikinaa
  • maitoa voiteluun

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy isolla paistinpannulla. Nosta sienet ja sipulit pannulle ja paista n. 10 minuuttia, kunnes neste on haihtunut. Sekoita joukkoon valkosipuli, kastanjat, pinaatti, soijakastike, salvia ja pippuri. Paista vielä 4 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Anna sienitäytteen jäähtyä, lusikoi täyte tuorekelmun päälle ja muotoile paksuksi, kiinteäksi rullaksi.
  3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  4. Kauli lehtitaikina ohueksi levyksi. Ota sienitäyte pois tuorekelmusta ja nosta se lehtitaikinan päälle. Kostuta taikinan reunat vedellä. Kääri taikina sienitäytteen ympärille, leikkaa ylimääräinen taikina pois ja painele päät kiinni. 
  5. Nosta täytetty lehtitaikinarulla uunipellille sauma alaspäin. Leikkaa taikinaan viiltoja terävällä veitsellä.
  6. Voitele pasteijarulla maidolla ja paista uunissa 30 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.

Tämän reseptin on kehittänyt Veggie Desserts -blogin Kate.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset

  • 1 rkl öljyä
  • 500 g ruskeita herkkusieniä pieniksi pilkottuina
  • 1 punasipuli siivuina
  • 3 valkosipulinkynttä hienoksi silputtuna
  • 150 g keitettyjä kastanjoita pieniksi pilkottuina
  • 100 g pinaattia
  • 2 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1 rkl silputtua salviaa
  • ¼ tl pippuria
  • 375 g valmista lehtitaikinaa
  • maitoa voiteluun