Sieni-pekonirullat
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna uuni 220 asteeseen (kiertoilmauuni 180 asteeseen). Vuoraa matala uunipelti leivinpaperilla.
Vaihe 2
Kääri pekonisiivut sienten ympärille niin, että sienten lakit jäävät näkyviin. Kiinnitä rullat tarvittaessa cocktailtikuilla ja nosta rullat uunipellille.
Vaihe 3
Sekoita vaahterasiirappi ja soijakastike keskenään ja sivele kuorrutetta runsaasti rullien päälle. Paista rullia uunissa 10 minuuttia. Nosta rullat pois uunista ja valuta pekonista valunut neste pois, jotta pekoni ruskistuu. Sivele kuorrutetta uudelleen rullien päälle ja paista rullia uunissa vielä 10–15 minuuttia, kunnes pekoni on kypsää, tahmaista ja kullanruskeaa.
Vaihe 4
Poista cocktailtikut ja sivele kuorrutetta pintaan vielä kerran. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja paista uunissa vielä muutama minuutti, jotta seesaminsiemenet paahtuvat. Tarjoa heti.
Resepti-ID: 59
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä