
Porkkana- ja Inkiväärikeitto, Vihreä Pesto ja Paahdettu Chorizo

Ainekset 4 annokselle
- 300 g porkkanaa
- 10 g tuoretta inkivääriä
- 300 g perunaa
- ½ pieni sipuli
- 20 ml rypsiöljyä
- 800 ml kasvislientä
- 80 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastiketta, 43% vähemmän suolaa
Chorizo:
- 160 g chorizoa
Pesto:
- 80 g lehtipersiljaa
- ½ valkosipulinkynsi
- 60 g macadamia pähkinöitä
- 60 ml oliiviöljyä
- 2 kukkurallista teelusikkaa raastettua parmesania
- Suola
- Valkopippuria jauhettuna
Valmistusohje
Kuori ja viipaloi tai kuutioi porkkanat. Kuori inkivääri ja leikkaa viipaleiksi. Kuori ja kuutio perunat ja sipuli. Lämmitä öjy pannulla . Hauduta inkivääriä ja sipulia öljyssä noin 3 minuuttia, lisää porkkanat ja peruna. Lisää liemi ja mausta Kikkoman Less Salt soijakastikkeella. Anna hautua kannen alla matalalla lämmöllä noin 45 minuuttia, välillä sekoittaen.
Leikkaa chorizo ohuiksi siivuiksi. Aseta chorizo-viipaleet leivinpaperille. Paista 150 ° C asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes ovat rapeita.
Peston valmistus: huuhtele persilja, ravistele kuivaksi ja nypi lehdet varsista erillee. Kuori ja pilko valkosipuli sekä pähkinät. Lisää persilja, valkosipuli ja pähkinät sekoitusastiaan. Lisää öljy ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää parmesan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Annostele kuuma keitto ja chorizo-viipaleet lämmitettyihin keittoastioihin ja lisää päälle viimeiseksi pesto.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 300 g porkkanaa
- 10 g tuoretta inkivääriä
- 300 g perunaa
- ½ pieni sipuli
- 20 ml rypsiöljyä
- 800 ml kasvislientä
- 80 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastiketta, 43% vähemmän suolaa
Chorizo:
- 160 g chorizoa
Pesto:
- 80 g lehtipersiljaa
- ½ valkosipulinkynsi
- 60 g macadamia pähkinöitä
- 60 ml oliiviöljyä
- 2 kukkurallista teelusikkaa raastettua parmesania
- Suola
- Valkopippuria jauhettuna