

Perinteinen poke-kulho
Tässä perinteisen havaijilaisen poke-kulhon ohjeessa yhdistyvät tuore lohi ja uusi poke-kastikkeemme. Annos on täynnä makua ja ravinteita, joten saat siitä vaikkapa terveellisen lounaan.
Valmistus
Vaihe 1
Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Anna riisin hieman jäähtyä ja jaa se sitten 4 kulhoon.
Vaihe 2
Leikkaa fenkoli erittäin ohuiksi siivuiksi ja nosta siivut jääkylmään veteen. Leikkaa avokadot siivuiksi, kuutioi kurkku ja puolita retiisit. Kaada sokeriherneet siivilään ja kaada päälle kiehuvaa vettä.
Vaihe 3
Leikkaa lohesta nahka pois ja leikkaa lohi kuutioiksi. Sekoita lohikuutiot, Kikkomanin Poke -kastike ja seesaminsiemenet keskenään.
Vaihe 4
Nosta kulhoihin riisin päälle fenkoli- ja avokadosiivuja, kurkkukuutioita, retiisejä, herneitä ja lohikuutioita, ja ripottele päälle tuoretta korianteria ja seesaminsiemeniä. Tarjoa lisäksi vielä Kikkomanin Poke-kastiketta.
Resepti-ID: 212
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä











![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)







