Hae
Suodattaa
Paperikääreessä kypsennetty lohispagetti
Bookmark
37 / 56

Paperikääreessä kypsennetty lohispagetti

Paperikääreessä kypsennetty lohispagetti
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
2284 kJ / 545 kcal
Rasva: 13 g
Protein / Proteiini: 44 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 59 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Kuumenna uuni 200 °C:seen. Leikkaa neljä 30x45 cm:n kokoista leivinpaperiarkkia. Sekoita luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike, ranskankerma, sitruunan kuori ja puolet yrteistä keskenään pienessä kulhossa. Kiehauta vesi isossa kattilassa, lisää suola ja keitä spagetteja 5 minuuttia (ne kypsyvät myöhemmin uunissa). Ota 1 dl keitinvedestä talteen ja valuta spagetti.

Kaada spagetti ja pakasteherneet sekä talteen otettu keitinvesi ja ranskankermaseos kuumalle isolle paistinpannulle ja sekoita keskenään. Keitinvedessä olevan tärkkelyksen ansiosta spagetti tarttuu paremmin kastikkeeseen. Jaa spagetti neljälle leivinpaperiarkille, nosta lohifileet spagetin päälle ja ripottele päälle loput yrteistä. Kääri leivinpaperi tiiviisti spagetin ja lohen ympärille, jotta paperikääreen sisään ei muodostu höyryä (YouTubesta löydät hakusanalla ”en papillote” videon, miten kala paistetaan paperikääreessä). Nosta paperikääreet korkeareunaiselle pellille ja kypsennä uunissa 12 minuuttia. Tarjoile heti ja avaa spagetti-lohikääreet vasta pöydässä.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
2284 kJ / 545 kcal
Rasva: 13 g
Protein / Proteiini: 44 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 59 g

Ainekset 4 annokselle